user Josep Miquel | Hace más de 6 años

ERstà vosté bastat atrasat, millore el buf per tocar el pito, A treballs privats, està absolutament prohibit demanar antecedents penals, que a mes si algún trabucat ho intentés se li ha de dir que nones, per accedir a oposicions ja me dirà a quines, no vull assegurar que a cap perque no estic segur, pero ho dubto que sigui algo fora de entrar a les FSE, i res mes. IO finalment vosté ja sap que els antecedents penals es cancelen passat un temps, i en molt de casos d'apenes tres o sis mesos? DEixant apart que aquesta gent, no ho farà suposo podrien recurrir segurament al TC i també al TSJUE, es a dir que la sentence podría no esser ferma, i per tant d'antecedent de moment seria que nones, peró no s'embercaran a aixó i per tant si, tendràn antecedents durant 3 anys, als tres anys i un dia esborradets. Afini ekl pito i afini la boca per la que siula. Aquestes coses al Codi Penal es una animalada imprópia d'un país, suposadament (que es que no) democratic,

user pep del pito | Hace más de 6 años

Tal vegada sigui una mica exigerat quan dic "càrrecs públics", però si que es vera que que te poden demanar un certificat de penals per concedir-te determinades beques, accedir a oposicions i/o per determinats tipus de treball. També es cert que uns individus/individues comdennats en judici i confirmat pel TS tenen antecedents, per tant, no es tal 'doiot' el que dic. I el pito, el seguiré tocant amb molt de gust.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

pep del pito, d'on t'ho treus el doiot? Malgrat l'actuació d'aquesta genteta era fora de lloc i bastant patética, l'obispat (l'anterior bisbe que tal pareix tampoc es que fos una joia) no hauría d'haver denunciat, es matar mosques a canonades, aquest país està trabucat del tot amb gentuça que just serca o cridar l'atemnció, en el cases d'aquests pollos (cosa de l'edat i tal vegada manca de formació) per una banda i de gentuça igualment que just cerca venjança, que encara son pitjor perque vuire plens d'odi es incurable en molts de casos. Ara revisa les Lleis Penals e igual aprens a tocar be es pito perque desafines de forma espectacular

user pep del pito | Hace más de 6 años

Idò mira per on, es beneitarros/beneitarres aquests/aquestes (per que no se pensin que les discrimin) s'han fotut sa seva vida laboral, mal no entrin a sa presó ja tenen antecedents, pel que no podran optar a càrrecs públics ni segons quins treballs. Tot, pens, induits pels que tiren sa pedra i amagen sa ma.

user Angelcaido | Hace más de 6 años

La próxima vez se lo pensarán mejor.....

user memeu | Hace más de 6 años

meam,,meam,,si veniu a casa meva en ses memetes a ,l,aire no vos dire res,,,

user jo | Hace más de 6 años

Jo ni hagues posats dos.

user Luna Barceló | Hace más de 6 años

La llei castiga entre d'altres coses a qui interrompi i ho va fer en veu alta, Ramon Pita da Veiga a les matines de la Concepció per donar unes explicacions que si vol fer-les les pot fer, només faltaria, però no interrompre una cerimònia només pel fet de deixar clar l'animadversió que té pels catalans. Creuen que la llei és o serà igual per a tots???

user mallorquí | Hace más de 6 años

No mes un any, es mol poc per lo que feren.

user Agustina | Hace más de 6 años

Menos mal que todavía nos queda la justicia, que por los políticos todo vale.