user sahrauí i orgullós de ser-ho | Hace más de 13 años

Els sahrauís només demanem la nostra llibertat,I com el primer culpable de la invasió dels marroquins al sahara occidental és espanya, i és més Espanya fins avui en dia és l'única potència administrador del sahara occidental. per als que pensen que el sahara forma part de marroc, si formem part de marroc, perquè els nostres fills són empresonat matats desaparegut en milers, les nostres dones germanes i mares violdas dia a dia, els nostres avis són maltractats assassinats. som molt diferents en cultura, la llengua, costums, etc Els sahrauís a Espanya no figuren en la llista de immigrants, encara que els pocs que estan són d'origen espanyol perque els seus pares o avis van ser espanyols, en canvi immigrants marroquins són 767.784. sahara lliure

user el tren | Hace más de 13 años

lo que hay que ver,

user Uno de aqui | Hace más de 13 años

El delegado del Gobierno debe dar explicaciones de porqué los Marroquies pueden boicotear una manifestación legal, de modo ilegal y aqui no pase nada. Los policias ,cuatro,mirándo al tendido.Porqué tantas concesiones con esta gentuza? Huele a podrido...

user Indigena | Hace más de 13 años

Jo lo que trob és que cada cop esteim perdent més pes a sa nostra societat. Els MALLORQUINS esteim ben ferits. Serem els próxims aborigens, els darrers "mohicanos"... Creu-me, més porra i menys subvencions han de manester... Si anasim allà ens farien sa pell, no ens deixarien fer esglesies (si es que en volem), no ens deixerien anar pel carrer sense adoptar totes ses SEVES costums i tradicions... Aqui pasa a l'enrreves... Quan arriven tenen tot un llistat dels drets que els oferim, i d'allà on poden demanar ajudes (subvencions, Seg. Social, Serveis Socials...). Però en quant a deures i comportament CAP NI UN! Els hauriem de fer FORA! ARRUIX!!!

user quelita | Hace más de 13 años

Arruix!

user Llorenç | Hace más de 13 años

a Miquel: La bandera espanyola pinta i molt, reprensenta el PP. l'espanyolisme més ranci, ja pots veure aquesta tropa per on và. En el Marroc, pais on he residit temporalment, no es respecte el drets humans, i no estaria permesa una manifestació de espanyols, ni molt menys.

user ELSERDOSOLER | Hace más de 13 años

NUESTROS HERMANOS MUSULMANES DE INCA TIENEN DERECHO A MANIFESTARSE PORQUE PRODUCEN Y PAGAN SUS IMPUESTO EN INCA. SI NOSOTROS VAMOS A RABAT POR EJEMPLO PODREMOS MANIFESTARNOS SI VIVIMO ALLÍ Y PAGAMOS AL REY HASSAN LO IMPUESTOZ. MALLORCA ES UNA ISLA LIBRE ABIERTA LA MAR Y AL AMOR ENTRRE LA RASAS.

user Miquel | Hace más de 13 años

Esperemos que lo de Túnez y Egipto sea el principio de la democratización del mundo árabe y que todos estos reyezuelos sean juzgados. Pd: no sé qué pinta una bandera española en la foto.

user perico de los palotes | Hace más de 13 años

lateef,pero seras tonto ya has renunciado TU TIERRA cuando te has ido

user Jaume I el Conqueridor | Hace más de 13 años

Nuestros políticos no se dan cuenta del dineral y el tiempo que nos cuesta a los mallorquines toda esta gente. Policia, Guardia Civil, Seg.Social, Subvenciones, Ayudas, etc, etc. Basta ya de malgastar nuestros impuestos, y no dejen que Marroquís, Saharauís, o cualquier otro que no sea español, se nos suban a las barbas y nos cueste dinero. Como salga un partido de la ultra-derecha veréis el éxito que tiene, porque la gente ya esta hasta los mismisimos.