user JUDÀS | Hace más de 6 años

@ Zuchero: ¿Entonces...África pertenece a España?...¡Diós mío! ¡ Qué peligrosa es la ignoráncia!

user Zuchero | Hace más de 6 años

Això demostra que Mallorca pertany als Països Catalans. Quina prova més necessiten els espanyolistes?

user Marc | Hace más de 6 años

Ayer por la mañana tb la retraté y habian muchas nubes en la isla, de hecho lloviznó. La vision fue muy tenue. Por la tarde fue mucho mas espectacular. Podeis ver fotos aquí: https://www.flickr.com/photos/markbret/39083399512/in/photostream/ Esta mañana tambien la he retratado pero en lugar de desde Bcn desde els Ports de Beseit.

user Au | Hace más de 6 años

No és igual d'aquí allà que d'allà aquí, el Puig Major té 1400 mts, i la Serra de Collserola uns 500, per tant és més fàcil que se vegi Mallorca des de Catalunya que Catalunya des de Mallorca, perquè l’alçada és el que permet salvar la curvatura de la terra; això no vol dir que des d’aquí no puguem veure també Catalunya encara que el perfil més habitual sigui el Massis de Montserrat (més a lluny encara però de 1200 mts.). Amb Menorca passa igual: ells veuen casi cada dia les nostres serralades d’Artà i Tramuntana, en canvi per noltros ha de fer un dia convenient per veure les seves muntanyes modestes i allunyades de la costa. Això que és física bàsica, es un bon exemple de la qualitat científica d’alguns plantejaments, per exemple la quarta llei de la termodinàmica lingüística dels gonelles i pperos. O sigui, com que al cel ras hi ha una mosca, la llei de la gravetat no existeix. I així successivament.

user xuric de coa negre | Hace más de 6 años

Basta tenir un certs coneixements en geografia (distàncies i angles), per sebre que sí en condicions excepcionals es pot veure Mallorca i viceversa.. Però...aquest fet sap greu als pupils del pp.. També es pot veure des de algunes zones elevades de València i Aragò (cercar infos passades de UH). Aquest fet però ja no fan tan de mal.. I a Madriz.. sí que és cert que nos mos han vist mai.. ni es preveu..

user Incrédulo | Hace más de 6 años

Vamos ha hacer una bandera española bien grande que se pueda ver bien !!!!

user en paparra | Hace más de 6 años

@Llorens, el teu cap de pinyol d'oliva si qué és rodó ...

user EVA7 | Hace más de 6 años

@Llorens, si te hubieras mamado 16 meses de mili en el Puig Major como yo, te habrias hartado de ver Montserrat haciendo guardias. Y sí, la tierra es redonda.

user pep | Hace más de 6 años

Que pesados con la noticia..

user supertomeuet | Hace más de 6 años

Hay que construir un muro, el independentismo esta "ganado terreno"...