user MESTRA | Hace más de 6 años

Tots aquests que aprofiten qualsevol motiu per insultar als mestres, el que haurien de fer és llegir la LOMCE que va posar el Pp i veuran la causa del fracàs ecolar dels nostres alumnes. Uns currículums inacabables, mal organitzats, repetitiius que lo únic que avaluen és la capacitat de memoritzar pagìnes i pàgines igual que es feia fa 40 anys, Si volen que els informes PISA canviïn els resultats que facin una llei moderna, basada en les competències, el treball cooperatiu, treball per projectes... que són maneres d'aprendre que a altres països fa anys que les utilitzen i serveixen per educar ciutadans en competència per fer feina en equip i capacitat de desenvolupar el pensament crític. Ara bé perquè aquest interès en mantenir lleis del segle XIX i llavors flagel·lar-se quan no estam a l'altura dels altres països? Per ventura és el preu que volen pagar per tenir ciutadans que són capaços de seguir votant sense fer anàlisis del problema.

user DeusVult | Hace más de 6 años

La hipocresía es la virtud del ignorante!

user Hipócritas | Hace más de 6 años

Aquí se nos.da.mejor organizar problemas en grupo que.resolverlos. Nos.importa más pelear por el.idioma que.la.enseñanza en si... oara una.vez que.hay un conseller como está mandado, pasamos.el.tiempo.linchandolo...

user DeusVult | Hace más de 6 años

Lamentable, ¡Y lo pero es que la izquierda con tal de imponer el Catalán les resbala si hay un bajo nivel educativo en Baleares o si el abandono escolar es excesivamente alto!

user pep | Hace más de 6 años

Es que los mallorquines siempre hemos sido muy individualistas.

user Incultos | Hace más de 6 años

Los mejores en catalán y los peores en cultura, aixo es guapo. Penoso

user Just amb aixo? | Hace más de 6 años

Just amb aixo? Mentre la formacio estigui dirigida per la caterva de pedagogs i psicopedagogs que manen a les escoles i instituts, venent que el 'coneixement no es important, i que el que compte son les competencies' i altres ventes de fum aixo anira cada vegada mes per avall. Cal eliminar els gabinets d'orientacio i invertir mes i mes en un professorat ben format i que deixi la seva ideologia a la porta de l'aula. Per que no prenen model d'Alemanya, per exemple? Als instituts i escoles just hi ha paperum pedagogic i burocratic. Algu ha valorat que ens consta tota aquesta venda de fum inutil i confusionari?

user Collonut | Hace más de 6 años

La actitud y aptitud de los Camisetas verdes no ayuda NADA.

user UN PARADO | Hace más de 6 años

Más ingles y alemán y menos catalán.

user ya pero | Hace más de 6 años

Eso no le importa a los políticuchos de hoy en día. Lo que importa es que hablen una lengua minoritaria, sean obedientes para acudir a protestas antisistema y sobre todo que voten a los que nunca cumplen con la palabra dada.