user Jutipiris | Hace más de 6 años

@Antoni: No passis pena, no m'ho "cuiré" malament; en tot cas m'ho agafaría malament. Les persones, les idees, els peixos, s'agafen; el que tu dius, supos que "collir", es per les patates, les figues. Pot ser, al començament el joc no era preciós, però es guanyava. Ara, quan el Mallorca diu ¡anem-hi!, els contraris son literalment enderrocats. I la cosa dels arbitres, trob que fa riure. Al manco els mallorquistes ens esbutzam de riure.

user Gatolandia | Hace más de 6 años

Antoni,nomes fas blablablabla,ja no saps que has de dir,hem superat es repte de jugar amb es dolents i bons com tu dius,jo no.Hem de tenir respecte a tots.Ja pots seguir plorant.Tesperam a Son Moix,i ja te dic que riurem molt amb es teu equipucho,segueix plorant nin petitrabios.Te pensabas que el Baleares seria aquest any el equip de ses illes number one,pues ja ho vous , a 22 punts i pujam

user Antoni | Hace más de 6 años

A jutipiris. Tampoc te passis ni te lancis ara del magnífic joc que ha fet el Mallorca (he vist qualque partit per la tele) perquè contra el Baleares si no hagués estat per l'àrbitre no sé que hagués passat... Després vareu tenir una sèrie de partits a dins Son Moix que telita com els vareu guanyar 1-0 (de penal) i gràcies. El joc que diguem no era del més bo. O sigui que si no hagués estat per segons quins àrbits aquesta diferència no seria tan grossa!!! No t'ho dic de mala manera només un comentari que te faig. Esper que no t'ho cuiguis malament. A veure si el Baleares espabila a temps i podem tenir 2 equips de Balears o més lluitant en els playoffs (seria ben emocionant).

user Ros | Hace más de 6 años

Antoni, lo teu ha de ser desesperant esperant sempre sa caiguda del Mallorca, quan duim 22 punts al teu equip

user Jutipiris | Hace más de 6 años

@Antoni: Ja diuen que rectificar es de savis. Però jo no t'he fet rectificar, sino el Mallorca, pel magnífic joc i resultats que ha assolit a n'aquests 15 partits. Fer primer sí garanteix que, si guanyes la primera eliminatòria, ascendeixes, cosa que no passa en els altres cassos. I, per una altre part, a totes les categorìes, des de que hi ha 3 punts per vistòria, perdre un parell (mallorqui) de partits pot ser important; el que passa es que l'avantatge del Mallorca es tan gran, que pot tenir (i segurament la tendrá) una crisi, i encara conservar el liderat. Salutacions, Antoni.

user Antoni | Hace más de 6 años

Jutipiris. Com te vaig dir quan s'hagin jugat els partits importants xerraríem. Com a balearico vos he de dir que després d'aquesta victoria contra l'Elx heu demostrat que sou un candidat important a tenir en compte de cara a l'ascens. Esperem que a la segona volta no s'acabin les piles ni la puntería perquè a n'aquesta categoría no guanyant una sèrie de partits has esgotat ben aviat les diferències. Això si, pensau que quedar primer no vos garantitza res.

user @QQfate | Hace más de 6 años

Jajajajajaja!!!

user juas | Hace más de 6 años

TrosDePa te recomiendo un psiquiatra, no estás bien de la cabeza.

user Fugillama | Hace más de 6 años

Vamos paso a paso, es in proyecto a largo plazo, ño importante es que tenemos una aficion estusiasta, in entrenador famtastico, y por ultimo unos dirigentes que han cambiado el pesimismo impregnado por los anteriores donde tido era oscuro y negativo, aupa Mallorca.

user TrosDePa | Hace más de 6 años

Aguanti fort l'equip menor de la representació dels nostres Països amb Balears dintre. Perrque també volem representació a categories inferiors. Visca Catalunya, la República i els Països Catalans lliures de la corruPPció.