user Joana M. | Hace más de 13 años

(a casa meva vengueren i de casa meva em tragueren - vos sona?. Ja estic cansada de estar sempre en la necessitat de haver de defenssar la nostea llengua i cultura cosa que, ens ha vengud donada de ple dret, "ja està bé". Al qui no li agradi la nostra cultura o bé no la sab respectar, que serqui un altra lloc, que Espanya és molt gran i els rebràn amb els braços oberts. ( Mallorquins i mallorquines no deixem que aquestes persones que no entenen que estem en un país pluricultural, ens vulguin humiliar i pretenguin que la nostra identitat deseperegui. això si jo respect i valor molt aquelles persones que fan un esforç per aprendre la nostra llengua i per demunt de tot, respecter-nos. JO EM SENTO ORGULLOSA DE SER MALLORQUINA, I DE POLLENÇA I PARLAR EL CATLÀ DE MALLORCA, EL QUE EM SAP GREU ES QUE DE NINA NO M'EL DEIXAREN APRENDRE.I això és el que volen aquesta gent, no ho podem olvidar ni consentir.

user Jaja, Cuántos LLEVAIS YA TU | Hace más de 13 años

A ver si cachondeo, ¿esta MUJER NO ES LA HERMANA DE ESA MU GRACIOSA QUE CUENTA CHASCARRILLOS DE ESOS O ES la misma QUE SE HA CARACTERIZAO PA Er. PAPELÓN? (pero esta leo sin pu..a gracia, como Er. Mr. Bean). Lo pregunto mash que nada, por además DE LA CARA QUE TIENE, POR LOS CHISTES QUE SUELTA LA TÍA. Ahora cuenta uno de CHORIZOS Y PULITICOS (digo) mangantes, REINA.

user pepito | Hace más de 13 años

Algun dia le tocara a ella.-porque creo que tambien esta imputada.- la de los brotes verdes.-

user un contribuyente | Hace más de 13 años

¿el govern Lamenta y condena?, alguien puede esplicar porque no se aplica la Ley 30/2007 de 30 de Octubre "Contratos del Sector Público", que en el articulo 49, regula las concesiones y obras publicas que se conceden a empresas privadas como estas (amigas de lo que no es suyo), y lo deja bastante claro pierden la concedido y prescritas para posibles futuras concesiones.

user rafael | Hace más de 13 años

CA MAGRE TOT SON PUSES

user mussol | Hace más de 13 años

EL GOVERN LO LAMENTA, Y LO SIGUE CON PREOCUPACION. EL QUE LO SIGUE CON PREOCUPACION ES EL CIUDADANO,QUE LO FRIEN A SUBIDAS DE TODO TIPO , INPUESTOS,GASOLEOS,ELECTRICIDAD ETC,ETC,PARA QUE ESTOS SINVERGUENZAS SE LLENEN LOS BOLSILLOS.

user Antoni | Hace más de 13 años

Però que ha d'anar a xerrar aquesta Joana Barceló, si avui mateix ha sortit per les noticies de la TVE a les Balears que per Menorca l'han enviada a cercar per declarar per un assumpte també de "cobros sospitosos" així com del secretari general del PSOE a Menorca. Però que es creuen aquests del PSOE que els altres són beneits o que?? Xerren i denuncien els altres partits perque així a ells no els molesten mentre s'atraquen les eleccions. Com diu un dels comentaris, el que han de fer es mirar el BLOC que la senyora vicepresidenta del Consell Joana Lluisa Mascaró va haver de dimitir per la merda que té fins en el coll, però mira per on ningú li cerca les puces... ¿Per qué serà?

user asm | Hace más de 13 años

Lamentarse de que se lamenta si el bloc es el caldo de corrupucion de esta comunidad, todos los integrantes de los partidos politicos que lo conforman estan para sacar partido a sus intereses y no a el de los ciudadanos, enchufes, chanchullos, amiguismos etc

user andreu2 | Hace más de 13 años

¿y TIRME?¿MAC INSULAR? monopolistas del Consell.

user Llàgrimes de cocodril | Hace más de 13 años

Per molt que intentin sercar responsabilitats en funcionaris o polítics, la culpa la té el que està a dalt del tot. Per això cobra més que els altres. I la seva obligació és vigilar tots els llocs de rersponsabilidad ja que ha posat la seva confiança en ells. Mala sort si aquests li han sortit "ranas". Així que Sra Joana Barceló no vingui ara amb lamentacions. Només hi ha una "porta d'entrada i de sortida": i el de "dalt" vigila. Els qui governan son del PSOE.