user J.C.ARIZA | Hace más de 6 años

todos prometen el oro y el moro contal de llegar a la poltrona basta ver el tratorista Compañ.

user Mallorqui | Hace más de 6 años

La que cae mal de verdad es Francina Armengol catalanista declarada, presidenta sin votos ciudadanos y personaje con menos principios y lealtades que en Juego de Tronos. Presidenta de un Govern donde no manda nada, hipotecada a Podemos y Mes y realizando políticas en contra de aquellos/as que la votaron. Volverá a perder las elecciones seguro, pero habrá hecho tanto daño aquellos que la apoyaban que dejará a su partido peor que el socialismo italiano o francés. Después ya encontrará a alguien a quien culpar y ella y sus palmeros seguirán aferrándose aunque sea con los dientes para mantener la silla.

user Antonio | Hace más de 6 años

En realitat, en Biel crec que pensa que es català ha d'esser un requisit, però declara que serà un mèrit, seguint instruccions del seu partit. Quina llàstima això de la disciplina.

user bus69 | Hace más de 6 años

acas no tenim metges mallorquins pues si no son capaços de aprendre un nivell2 de catala son bastant curtets aquets metges que vajin a forestelandia a fer feina i seran feliços i si depas sen duen en company aquet nos feran un favor

user jose | Hace más de 6 años

yo pondria 1 hospital aqui con medicos catalanoparlantes y otro con resto de españoles, haber cuantos de ellos habria en cada uno, cuales serian mas buenos en su profesion y cuantos pacientes tendria cada uno

user Antoni | Hace más de 6 años

De cada dia em cau més malament aquest Company. A poc a poc es va llevant la careta de bon al·lot. I aquests(PP) són els que defensen lo nostro. Venuts! Anam arreglats!

user Francesc | Hace más de 6 años

Per què es castellà ha de ser un requisit però es català no si és sa llengo pròpia i oficial? Ningú ha pensat amb tots es metges que mos esteim deixant perdre perquè només xerren alemany o anglès, que els hi agradaria treballar a Espanya però no poden?

user andreu | Hace más de 6 años

Aquest senyor es es qui va dir que es mallorqui es es catala de Ses Illes. Un senyor posat en es carrec amb sa bendicio den Gabriel Ensenyat "el señor del tunel", qui mos va vendre an es catalanistes, i va fer des nostro sistema educatiu un niu de radicals adoctrinadors. Quan arribi a governar sera s'encarregat de acabar sa feina den Ensenyat i donar sa "puntilla" a sa nostra llengo.

user Francesc | Hace más de 6 años

Company, traidor, a tu no t'agrada tenir garantit es dret de ser atès en sa teva pròpia llengo quan vas a nes metge? Jo m'he trobat un parell de vegades amb metges que no m'entenien a sa Clínica Juaneda i he sortit amb més mals des que havia entrat.

user Pere | Hace más de 6 años

Se meva pregunte es si une persone major va tote sole a nes metge i tote se vide a xerrat en mallorqui i trobe un metge que no xerra ni une paraule i se pobre persone enten malemet com a de prende ses pastilles que li recepten,i despres esta mes fotut.qui en tendra se cupe? Yo mi he trobat en familiars mayors. Oh ya no les proteges a ses persones majors es pp?