user pepon | Hace más de 6 años

podemos vota independencia y que pasa con los españoles que le han votado

user @peris | Hace más de 6 años

Pel que he sentit la majoria de "ferides" són a les mans i braços i varen ser degudes a la brutal i desmesurada pluja de cops de porra que fins i tot se colpejaven entre ells. No n'he vist cap que pugui perdre la vista per l'impacte d'una pilota de goma -il.legal- ni cap amb la mandíbula rompuda per una altra pilota, ni cap -que segueix en estat crític- per un atac de cor a qui la PPolicia esPPaÑola li tiri gent a damunt mentres l'intenten reanimar, ni cap amb el cap obert, ni cap a qui hagin doblegat els dits fins rompre els ossos, ni cap amb clapes sense pèl de les estirades de cabells, ni cap que hagin estirat escales avall colpejant-se el cap amb els escalons, ni cap amb blaus als pits (curiosament només a les dones) ni cap... Continuu? Pel qui ho dubti o em digui mentider, totes aquestes imatges i testimonis els podeu trobar a la xarxa.

user ... | Hace más de 6 años

Claro @Peris, 11 policías heridos frente 844 civiles heridos! Ya está hablado. Contento?

user Peris | Hace más de 6 años

De los policías heridos , ni hablamos no.?

user Scorpio | Hace más de 6 años

Que se pidan responsabilidades penales a los organizadores del evento ilegal y anticonstitucional, con el agravante de usar a la población civil de escudos humanos, no he visto en ningún video a Junqueras, Puigdemont a nadie de la cup delante de la policía.

user vergonyos de democracia | Hace más de 6 años

Si hi ha eleccions a Catalunya es indepenentistes haura més d´un 90 per cent. Arrimades no ho veus o penses guanyar

user Miguel | Hace más de 6 años

Puigdemont se ha librado, que astutos ellos..

user es lo que hi ha | Hace más de 6 años

faches i independentistes aquesta combinacio es un fracas segur. Espa inya tenim aquest problema i fa estona que el tenim amagat i ara el tenim aqui.

user llampiga | Hace más de 6 años

No se lo creen ni ellos, vaya circo patético que han montado. Todo mi apoyo a las fuerzas del orden, les tocó el papel más duro de todo esta farsa que los medios manipulan y los políticos de un lado y del otro también, ni unos son tan buenos ni los otros son tan malos. Pero los medios de comunicación sois la gran mayoría unos manipuladores de tomo y lomo. Se que no se publicará este mensaje, pero yo tampoco os voy a comprar un sólo periodico

user Hi ha nirvis | Hace más de 6 años

La màfia oPPinadora que pulula pels fòrums d'Última Hora 24h diàries 365 dies a l'any està molt, però molt nirviosa.