user paco | Hace más de 12 años

sa policia de sa pobla me fa riure se creu lhome des poble quan es u funcionari q nomes fa mes q queixarse.q llevin es mes xulets i cregudets comncant x es mes enxufat de fa molts d anys

user pobler | Hace más de 13 años

A ver si vuestro jefe se dedica a escribir menos libros y darse de baja y cuida un poco más a sus policías.

user altre que viu a Sa Pobla | Hace más de 13 años

lo que no és normal és que fa 15 anys eren 15 policies i ara al 2011 són 16, qualque cosa no funciona. Si que es vere i normal que companys cerquin apropar-se a Palma però no que s'envain 9 en 6 mesos, qualque probleme intern passa? de qui és la responsabilitat? i el seu cap que diu de tot això? m'han comentat que ell no vol sebre res, només es preocupa de guardar el seu lloc de feina que per cert pot ser que no el tengui molt sergur d'aquí poc, necessitam gent jove amb ganes de fer feina i no altres que es troben desfaçats.

user un que viu a sa pobla | Hace más de 13 años

segons notícies la rotació de 8 policies locals es normal, son interins i la majoria cercquena aproparse a ca seva per reduir les despeses. Les nómines son de 1300 € per a "un saldat ras!" i 1500 €/mes pels oficials. Aquesta es la realitat.

user nini | Hace más de 13 años

Tots aquests que criticau el sou de la policia local no sou més que uns envejosos. Aquesta cançoneta de que els funcionaris no fem res, pren-li foc a ca teva i veuras qui són els primers en arribar. I aquest altra que té a la Benemèrita com a preferida, el dia que la Guàrdia Civil tingui una representació sindical així com cal, veurem com s'espolsan l'opresió laboral que pateixen, i després m'ho contes.

user andy | Hace más de 13 años

no val la pena discutir amb el poble . sempre estireu mal vists si feis sou uns cab.... i si no feis (unos vagos). per tant anim i esperar a maig sort no obstant també ha gent que s'enrrecorda de vosoltros gràcies.

user POLICIA | Hace más de 13 años

Josep, amb el nostre salari t'has passat un pel, no arriven a 1300€. Les dones de neteja, no estan exposades a que lis peguin, no tenen la responsabilitat de dur un arma de foc, m' agraderia veure a un follon gros amb ganivets a tots aquests que opinen que cobram molt!!

user andrés | Hace más de 13 años

Sin animo de ofender pero para mi podrian quitar a los policias locales, y que pusieran mas efectivos de la benemerita y listo. cuantos policias hay en sa pobla, 30 , mas o menos, pues ese dinero destinado a seguridad del estado, ya que el estado da dinero a los ayuntamientos para policias locales pues que destine a los picoletos esas partidas de los locales y palante

user josep | Hace más de 13 años

Encara que no siguin 1600 i siguin 1350 o 1400 bons sons. Teniu en compte que qualsevol persona a sa seva feina son mil euristes. Una al-lota de sa neteja cobra a 10 -12 euro hora per fer net, voltros encara que cobreu 15 euros per hora feta massa son per no fer res mes que está fent presència.

user POLICIA | Hace más de 13 años

Mateu,Crec que estas molt mal informat. La policia de Sa Pobla no cobra 1600 €. Ojala!! Tanpoc es correcta la quantia de les hores extres, de fet et convitdo a que vagis a l'ajuntamen i t'informis. La resta no pens comentar-ho perque crec que no val la pena.