user @Antoni | Hace más de 6 años

@Antoni, i quin motiu tenim per fer-li el contrari pel que diu de l’art. 47 de la nostra estimada Constitucio? Crec que ningú li negarà que tothom té dret a una vivenda digna; no té sentit debatre un tema en el que hi ha unanimitat. Una altra cosa és la seva “particular” interpretació de l’art. 149.1.32. Aquí, per molt que vostè escrigui el que li agradaria que fos veritat, ni farà que ho sigui ni tampoc ens ho creurem. Per altra banda, li donc la meva enhorabona per l’interès que veig que té en aprendre la Constitució, o això es desprèn dels nombrosos articles que en s ve citant. No s’aturi, a veure si, a força de llegir-la, li entre en el seu capet i s’arriba a convèncer que tot aquest rebombori que han organitzat els “indepes” és completament ILEGAL. Què ho passi bé amb la seva lectura!

user Ann. Ortiz | Hace más de 6 años

Cuidado Puchimont, no subestimes el poder de los españoles y la Constitución Española. Dice no a consultas y repúblicas ilegales.

user ¿Qué se han creído? | Hace más de 6 años

El PP no entiende la democracia, no la asimila. Llaman democracia a haber secuestrado al poder judicial, a su corrupción y a querer destruir Cataluña. Y averguenzan.a todos los ciudadanos de bien.

user Antoni | Hace más de 6 años

A tots els que me criticau. L'únic que faig és dir literalment el que diu la vostra estimada Constitució. Per què será que cap me replica ni me fa el contrari de l'article 47 de la vivenda digna i de l'especulació?? Perque és veritat!!! Vostès sabien que el màxim membre del tribunal Constitucional és AFILIAT DEL PP. Art. 117: "La justicia emana del pueblo y se administra en nombre del Rey por Jueces y Magistrados integrantes del poder judicial, independientes, inamovibles, responsables y sometidos únicamente al imperio de la ley". Art. 127.1: "Los Jueces y Magistrados así como los Fiscales, mientras se hallen en activo, no podrán desempeñar otros cargos públicos, ni pertenecer a partidos políticos o sindicatos." Art. 127.2: " La ley establecerá el régimen de incompatibilidades de los miembros del poder judicial, que deberá asegurar la total independencia de los mismos." Ni ells compleixen la seva estima CE. No se pot fer us de les lleis per fins partidistes. Ara que deis?

user Afirmo | Hace más de 6 años

Afirmo.... Los títulos Universitarios expedidos por la República de Cataluña como médicos, arquitectos,...No..No...tendrán valor en la Comunidad Europea...

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

@Antoni, Ets un manipuladó, igual que tots es catalanistes. Xerres de catalans com si tots es catalans fossin catalanistes que pensen lo matex qu'En Puigdemont. Cuand sa realidad ês que à ses derreres eleccions hey vá vê més vots no independentistes, encara que pês sistema electoral que tenim ets independentistes treguessen més diputats. Es catalanisme, com tots ets 'ismes', ês una deformació de sa realidad, de lo catalá à ne quest cás. De sa matexa manera qu'es racisme ês una deformació d'un simple concepte biològich, que en sí no dú cap connotació política ni discriminatoria, etc, etc. Tot axò son ses deformacions que l'hey aporta s'isme cuand transforma es concepte de rassa en so concepte de racisme.

user Pygmaleon | Hace más de 6 años

Catalunya un gigant dormit fins ara, i mentres tant el Govern Espanyol fa no deixar vota cleusurant imprentes i radaccions amb ple segle XXI a lo mes cacique, i no s'endona que de cade cop i hubra mes i mes gent a favor de la independencia, inclus a l'illes a la part forana timidament les simpatias cap a Catalunya creixen.

user Pygmaleon | Hace más de 6 años

Catalunya un gigant dormit fins ara, i mentres tant el Govern Espanyol fa no deixar vota cleusurant imprentes i radaccions amb ple segle XXI a lo mes cacique, i no s'endona que de cade cop i hubra mes i mes gent a favor de la independencia, inclus a l'illes a la part forana timidament les simpatias cap a Catalunya creixen.

user javier | Hace más de 6 años

Les,plantaria la Brunete en la,plaza de San Jaime, asi sabrian lo que fuerza estos iluminados. En culquier pais con un minimo de dignidad estos impresentables ya estarian en la carcel.

user J | Hace más de 6 años

"El nacionalismo se cura viajando". Si lo pagas de tu bolsillo, pero si lo paga la generalitat no. Romeva lleva gastos casi 5 millones de euros en sus viajes para nada y no se cura de nacionalismo.