user FEIXISTA!! | Hace más de 6 años

FEIXISTA!! Respecte a la democràtica voluntat del poble català.

user vete a tomar el sol a la playa, flipao | Hace más de 6 años

@canario, antes de hablar de los andaluces te lavas la boca, racista

user sois unos cansinos de m. | Hace más de 6 años

no tendremos esa suerte de que os vayáis de españa y de baleares

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

Si clar que si nofret, tancat per ejercir les seves funcions com a diputats electes. Lo teu es de traca. I baix quins càrrecs, votar no perque es lo que es fa als Parlaments, votar en un determinat sentit, ido serà que no també perque encara existeix aquí la norma que el vot no està sotmés a cap mandat imperatiu. Ah ja ho entenc per votar contra lo que pensen algunes bubotetes, ido miri per aquesta raó li admet que vosté si es una d'elles demani presó, peró sap, resulta que ferli agafa una rabiada no figura dins el Codi Penal. S'ho faci mirar que es molt fotut confondre els dessitjos amb la realitat nofret, o encarà millor ho faci i després torni a l'escola, i aprendrà un poc com funciona la democrácia, que es precisament decidint mitjançant urnes.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

Todos los que voten a la carcel?, no hay suficientes, son muchos millones, aunque me encantan esos comentarios porque por cada uno de esos se convencen 10 personas más de ir a votar y salir pitando de ese país del norte de África.

user Freedom Catalonia | Hace más de 6 años

Endevant Catalans!!!! Es un orgull per nosaltresgaudir de la Nacionalitat Catalana; Visquin els Països Catalans; amb les boniques, Illes Balears, terres d´ultramar. ¡¡CATALUNYA INDEPENDENT, UNA , GRAN, i LLIURE!! Espanyols no teniu cap futur a la nostres estimades terres Catalanes, així que foteu el camp!!!! La injustícia repressora espanyola mai podrà amb tots el pobles catalans; junts fent camí per la gran nació Catalana!!!!

user joaquim de badalona | Hace más de 6 años

hay más anticatalanismo desde españa que antiespañolismo desde catalunya y eso de que nos metan todos a la carcel vais equivocados. que poco demócratas que sois. no dejais ni votar, algunos. españa aún no ha terminado la transición, como ya se ha dicho.

user Esto es lo que has conseguido | Hace más de 6 años

Al oPPinador de por aquí (alucinado y otros nicks) tu actitud de insultar contínuamente todo lo catalán ha contribuido a aumentar el sentimiento antiespañol de los catalanes (y muchos no catalanes).

user nofret | Hace más de 6 años

Amb tots els diputats catalans que ahir votaren a favor del referendum, Espanya hauria de fer el mateix que amb n'Otegui, tancats a la preso fins que canviin de opinio.

user Canario | Hace más de 6 años

Después de los catalanes vendrán los vascos... nadie quiere trabajar para pagar el paro de los otros... andaluces y extremeños y castellanos y algunos otros seguro que no quieren dejar a España, ya que viven del cuento...