user MNUEL | Hace más de 6 años

PUES SON TONTOS LOS TURISTAS QUE VENGAN A VERANEAR Y TENGAN QUE PAGAR ENCIMA UN IMPUESTO EN LUGAR DE ESTARLES AGRADECIDOS. VAN A MATAR A LA GALLINA DE LOS HUEVOS DE ORO.

user uro | Hace más de 6 años

no sabemos que hacer para carganos el turismo y lo vamos a lograr y luego vamos a llorar como marmotas vaya con el gobierno que tenemos en mallorca

user El cobrador | Hace más de 6 años

Como se nota que no la cobras tú Biel,yo si la cobro ,y te puedo decir que los españoles no la quieren pagar,y no volverán,seguidos de portugueses,y ya últimamente también ingleses. Mi consejo es que la dejes como está,ya que si la subes el doble para dentro de 2 años tendremos crisis, segura .

user FARGO | Hace más de 6 años

Ya lo dice el refranero...PAN PARA HOY HAMBRE PARA MAÑANA... pero claro, hoy están los que están...y mañana quedaremos el resto....

user mallorquí | Hace más de 6 años

Menos ecotasa y menos políticos, asesores, enchufados, amiguetes etc. cuanto nos cuestan los políticos con sus asesores y demás. Con la reducción tendríamos dinero de sobra.

user @êN tôMêü Dê zOn SpêrãcH | Hace más de 6 años

Jo el posaria a vostè en una gàbia per mostrar als turistes: en vendrien el doble. Ah! I amb pissarreta perquè hi pogués escriure d'aquesta forma tan exòtica com ho fa.

user @Toniet | Hace más de 6 años

Això també ho han de decidir a"nivell nacional"? I també se n'han de dur els doblers cobrats a altres comunitats com fan amb els imposts que general a les Illes Balears amb la nostra feina? Així aconseguim fer cada dia més feina per ser cada dia més pobres!

user ? | Hace más de 6 años

No convendria haver consolidat primer l'impost?

user M.J.C | Hace más de 6 años

Quedara el turismo de borrachera y se espanta el turismo familiar

user Antoni | Hace más de 6 años

Molt ben fet!! Recordem que els turistes quan venen embruten, produeixen molt més fems, contaminen amb els cotxes de lloguer i gasten moltíssima d'aigua (bé escás a les illes). ¿Per què no se'ls ha de cobrar més? Si ha de servir perquè venguin menys turistes però més bons millor. Els residents agrairan i molt la tranquilitat i la convivencia amb els turistes. Ara això s'ha convertit amb un desgavell. No mirin els vots senyors governants mirin per mantenir i cuidar als residents i al medi ambient (que per això venen els turistes). Senyors empresaris i hotelers si no aturem un poc això amb un parell d'anys no hi haurà res que veure a Balears que no estigui massificat i romput!!!! I vostès després partirán i hauran deixat les illes arruinades per la seva avaricia i egoisme! Arruix! I que no es pensi que si venen menys turistes hi haurà menys feina perquè és mentira. La feina va amb el número d'habitants que tenim. Si més gent menys feina per tothom. Equilibri!