user en paparra | Hace más de 6 años

Que foooooort, els mateixos que ploren i ploren perque no guanyen suficients doblers al final de cada temporada, els mateixos que exploten a nivell d'esclavitud als seus treballadors, els mateixos sobreprotegits pel PP ...

user Director jubilat | Hace más de 6 años

Quan inspeccioneràn els inspectors que berenen, dinen i sopen amb els hotelers. Aquí fa falta intervenir la fiscalia anticorrupció, els hotelers en moltes ocasions son avisats abans de tenir inspecció.

user Pepe | Hace más de 6 años

Estos de Podemos siempre inventándose sobre ocupación. Si mis clientes prefieren dormir en la hamaca de la piscina o en el pasadizo del hotel pues alquilo su habitación. Que yo no soy tonto.

user Vergonya del Pacte de 'Progrés' | Hace más de 6 años

Vaja amb aquests venuts del Pacte de Progrés. Ens han enganat bé! Resulta que si un té un pis llogat a turistes per poder pagar la hipoteca o per arribar a finals de mes, li posen una multa entre vint i quaranta mil euros. Si un hoteler té el cinquanta per cent més de places no declarades, la multa serà entre quatre i quaranta mil euros. VERGONYA BIEL BARCELO, VERGONYA! NO VOS VOTARE MES, POCAVERGONYES. Havia militat i votat PSM però aquesta vegada heu pixat fora del test, pocavergonyes!

user Malavida | Hace más de 6 años

Entonces si un hotel tiene 100 plazas y 150 clientes. Esos 50 clientes de más no los puede declarar no? Que pasa con ese dinero? No debería investigarlo también hacienda? 50 plazas. Por decir algo. A 60€ por día por decir algo también. Por 900 hoteles más o menos.... Mucha pasta

user Joan Petit | Hace más de 6 años

Ja sabem que les llagrimes dels hotelers son ben falses, cada estiu diguent que nomes tenen un 80% d, ocupació, i venga dona canya al lloguer vacacional. Pocavergonyes!!! Enhorabona al Govern

user Uno de aqui | Hace más de 6 años

Moderadores,podrian comprobar que alguien está suplantando mi nick, pensaba que esto era más serio y no se permitía.

user Prila | Hace más de 6 años

Es hora de subir precios y mejorar la calidad de los hoteles. Queremos turistas de calidad. Pero no conseguiremos nada si la isla esta hecha un asco.

user Tomeu | Hace más de 6 años

M'agradaria sentir piular als senyors de terraferida opinant al respecte. Mai vos sentim dir res quan es tracta dels hoteleres. Maciá, ara te pots tornar fer una altre foto amb na De Benito, que vareu sortir molt guapos tots dos.

user beta32 | Hace más de 6 años

A esa sobreocupación hay que sumar a los niños menores de 12 años que no computan. Ya se sabia que en muchas habitaciones dobles ponen 3 y 4 camas, casi duplicando el numero de plazas legales.