user perico | Hace más de 6 años

a campanet tampoc es requisit, lo pitjor es que goberna es partit que ba posar es catala com requisit i els dos que ara fan feina no tenen ni titul ni res , per no se que , a auntralia que xerren, el austaliense? ademes , es castella ba sortir de navarra , son els primers escrkits en llengua castellana

user llesques | Hace más de 6 años

Per una vegada don la raó a STEI, el català és una exigència a tots els empleats públics de les Illes Balears, els metges i les infermeres també ho són, per tant sel's ha de requerir el mateix, perquè un assitent social o treballador familiar ha de tenir català per poder fer feina a atenció de persones majors o discpacitades, o en aquest cas ens importa un rave que siguin els millors o no? Per què un maquinista de tren ha de tenir català? No ens estimariem més que fos un bon maquinista i no els que hi ha? El mateix amb els mestres, per tant si no ens oposam a que s'exigeixi a la resta de colectius públics tampoc ens hem d'oposar a que ho demanin als sanitaris. ALERTA: no dic que prefereixi una cosa o l'altra, dic que A TOTS ELS EMPLEATS PÚBLICS sel's ha d'exigir el mateix.

user Mallorquín | Hace más de 6 años

Por Dios...!!! Otra vez éstos con el mismo rollo se siempre. Se nota que pronto empiezan "el cole". Llevaban dos meses callados...

user Apg | Hace más de 6 años

Otro sinvergüenza!! Aburre, aburre , y aburre el tema del catalàn!! Franco murió en 1975, la normalización consiste en lo que la palabra significa. Lo que no se puede es imponer ninguna lengua y en todo caso, si se debe cursar una lengua útil que sea el español o castellano.

user Luis | Hace más de 6 años

Tras 30 años de normalizacion solamente habéis conseguido dividir a la gente y tener subvenciones para seguir con vuestra ilusión nada más.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

¿Normativa lligüística de quê? Idò resulta que questa tropa dú més de 30 añs controlant es sistema educatiu y imposant una llengo qu'ells l'hey han donat es nom de catalá. ¿Y qu'ês per ells axò de catalá? Axò que 'parlan' y qu'imposen desde ses escoles y desde s'administració ês una patética mimetisació des fabriá que se xerra à Cataluña. Y no domés están sustituint sa llengo vernácula de Ses Baleás ambe quest pastitxe empobrit, sino que ademés l'han adoptat coma llengo de classe, sa llengo de s'esquerra catalanista. Aquesta llengo ês sa que volen imposá à tota sa sociedad baleá, ells donen es titols y es que no passa es filtro simplement queda escluit des sistema. Se tracta de que totes ses feynes de prestigi estiguin en mans d'una elite d'esquerra catalanista que sigui sa que controli sa sociedad.

user Uno de Santa Catalina | Hace más de 6 años

¡que asco!

user Guiem | Hace más de 6 años

Vaja personatge que tenim que mantenir. A veure quin dia comença a fer feina. A picar pedra o fer net garriga, el tendría. Aixó si, en català...

user Pedro 58 | Hace más de 6 años

Se me olvidó decir que hablo castellano. Porque no me siento cómodo al hablar en mallorquín y me contesten en catalán.

user Pedro 58 | Hace más de 6 años

Pues yo mallorquín de toda la vida. Cuando voy al médico. Le hablo en castellano. Y mira que cosa más extraña, me entiende.