user Aina | Hace más de 6 años

Si sa gent no sap que es festa. Que no vengui a Felanitx. Per boure, picha al carrer i fumar porros. Pot quedar a casa seva.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 6 años

Es catalanistes s'han fet sa festa seva. ¿Fins cuand seguirem mirant cap à un'altre banda mentres es catalanistes mos u roben tot?

user Toni | Hace más de 6 años

No hem de confondre la foto publicada per el diari d'uns joves exhibint unes banderes determinades, i que jo crec q no venen a "cuento", amb el que és la festa de sant agustí. Els felanitxers volem tot tipus de gent, i sobretot d'altres pobles. Ens encanta que vengui gent d'altres llocs, però tothom ha de tenir un comportament cívic (felanitxers inclosos).

user CUP no gracias | Hace más de 6 años

Ha sido ver las banderitas y saber de dónde viene la mala fama de este pueblo. Si hubiera una manera rápida de atravesarlo para llegar a Cala D'or y Portocolom, nadie pasaría por él. Un pueblo de paso. Y malo.

user tonina | Hace más de 6 años

No tenc clar si la mesura és la més adequada, però alguna mesura s'ha de prendre. Com a felanitxera puc assegurar que l'any passat vaig desitjar fugir del poble el més aviat possible en veure gent pixant pels carrers, insultant a veïnats que els demanaven que per favor deixàssin de pixar als seus portals i cotxes carregats de begudes amb gent vomitant pels costats. Tot era gent de fora poble. Això no és la festa del poble. Per cert, actualment no estic empadronada a Felanitx, tampoc hi podré entrar amb el cotxe amb la meva família, però gairebé m'és igual.

user Quasimodo | Hace más de 6 años

Si quieren evitar la masificación la solución es bien sencilla: prohibir el botellón en todo el pueblo y ya está, asunto arreglado, no irán ni la mitad.

user Fco. Jimenez | Hace más de 6 años

quan ses festes son amb sa bandera "rojo y gualda" no és necesari vigilar s'acses, no hi va ningú.

user OpinO | Hace más de 6 años

Propongo lo mismo pero al revés...no dejar a ningún felanicher, sí con CH, ir a ninguna fiesta de ningún pueblo mallorquín ..para evitar la masificación...claro

user Llebrot | Hace más de 6 años

Pero aixo que es una fiesta felanitxera i mallorquina o una fiesta catalana. No ho entenc.

user D'aqui | Hace más de 6 años

Jo crec que els que comentau això de que per mos de ses banderes no hi anireu... deu ser que encara no sabeu on viviu...sempre creau polèmica... segur que a molts de llocs d'Espanya això no vos passaria i podríeu anar per totes ses festes i disfrutar. visca Mallorca, ses illes Balears...i tota la gent que estima i respecta sa nostra cultura!