user Xap | Hace más de 6 años

Coloma, no passis pena per la llengua catalana, ni 40 anys de franquisme le vàren fer desapereixer, el català se té que promocionar pero mai impossar, les coses que s' imposen mai donen resultat. Visca la llengua catalana i la llibertat de llengua que nos dóna el nostre estatut d' autonomia. Visca Malloca i els mallorquins, NO a la impossició del dialecte barceloní damunt del dialecte mallorquí.

user Pau | Hace más de 6 años

L'odi contra la nostra llengua no s'explica si no és per raons polítiques. És a dir de nacionalisme ultramuntà espanyol. No han entès mai que respectar la diversitat no divideix. Els que divideixen són ells amb el seu integrisme.

user @unaperaqui | Hace más de 6 años

Ja vos agradaría que aqui xerressim català. Aqui excepte es 4 renegats que no volen sabre res de ses modalitats...tots xerram es Mallorquí..només deis català es que no estimau lo nostro i voleu impossar un estàndard postís i cursi. I encara que vos donin millons de euros ..seguirem sense xerrar català. Jo a tots es renegats postisos els contest amb castellà . Basta ja de imposicions catalanazis . I aquesta assemblea no pinta res aquí...arruix i no emprenyeu més!.

user sesca | Hace más de 6 años

otro descerebramiento humano, ahora les toca a los trabajadores de ibanat atentar contra su libre voluntad de hablar el idioma oficial en ESPAÑA.

user Pepe | Hace más de 6 años

Que los trabajadores de Ibanat hablen como quieran mientras hagan su trabajo, qué manera de marear la perdiz con tonterías lingüísticas!!! Mientras se entienda la gente, qué problema hay?

user Coloma | Hace más de 6 años

Tothom vol que les tasques d'auxiliars es desenvolupin amb eficàcia. I això, d'entrada, no té per què implicar una renúncia a emprar el nostre idioma. Si un dia ja no el tenim, poc tendrem per marcar territori.

user Carlos el Malorquin | Hace más de 6 años

Sencillamente pareceis mas los de de la supremacia blanca de EEUU que una representacion de los que vivimos en Baleares, Els que vivim aqui pasam de beneitades com aquesta que proposau, poques feines teniu, per perdre es temps amb aixo

user Compatibilidad !! | Hace más de 6 años

Democracia no es compatible con imposición. Que cada uno hable como le de la real gana. Las conversaciones por emisora se tienen que entender por TODO el personal que participa. Que pasa que también hay que traducir al catalán el alfabeto internacional !!!!!! ?????? En vez de Golf diremos Girona y en vez de Charly diremos Carles o Miquel en vez de Mike. Iros a freír monas ya !!!!!!

user unaperaqui | Hace más de 6 años

A mem, aquí es xerra català, i si, estam a Espanya, un estat suposadament plural, plurinacional i que te un grapat de llengües oficials. O es respecten totes i totes es tracten igual, o no volem ser Espanya. I per aquest grapat de sensecervells del que "como estan en España se habla Español", i a Austràlia què, han de parlar "Australiano"? Au va, feu-vos-ho mirar, que la ignorància i aquests hàbits franquistes són cosa molt dolenta. Mentre no canvieu de xip -per començar- és ben segur que això que deis "España" no farà més que desfer-se per tots els costats. I ben desfet sigui!

user Xap | Hace más de 6 años

Lo primero es que se hable catalán, aunque esto dificulte las labores de extinción de incendios y defensa de la naturaleza, a este punto hemos llegado con estos individuos. Vergonya cavallers, vergonya.