user @jutipiris | Hace más de 6 años

Seria meravellós si fos així com ho dius. Si en el futbol no hi hagués rivalitat ni partidisme seria molt avorrit. Però els comentaris que publiquen alguns estan plens de mala intenció, mala bava, ressentiment i enveja. I per cert de bon humor, res de res. N'hi ha que l'única alegria que tenen és quan veuen que als altres li van malament les coses. Desgraciadament no poden comptar mai els seus èxits, perquè no en tenen.

user Jutipiris | Hace más de 6 años

Anem a xerrar clar: En general, tant els comentaristes balearicos com mallorquinistes están plens d'optimisme, perque el futbol, sense il.lusió no sería res de l'altre mon; millor dit, hi ha mil coses més interessants que el futbol sense aquest "petit mon" que l'envolta. Per això, i com que la temporada encara no ha començat, ens em de permetre somniar. Per una altre banda, jo soc mallorquinista i culé, però m'alegrewn les voctòries del Baleares, com les del Const`ncia, el Formentera i de l'esport balear en general, i crec que a la majoría li passa el mateix que a mi. Fa molts d'anys, anava un diumenge a veure al Mallorca (a 1ª) i al diumenge següent al Baleares (a 2ª), i sempre volía que ambdós guanyessin. Així es que, salut, alegría i que guanyi el millor, i que aquest sia el Mallorca. I si no, que ho faci el Baleares. Ah, i el Barça, pero això es una altre història. Pero sempre, tot amb bon humor, per damunt de tot. Que una bona rialla es molt més important que tot el futbol junt.

user @Antoni | Hace más de 6 años

Antoni, es prepotents sou es balearicos que no heu guanyat res mai i veniu aqui a donar lliçons a sa lliga m'hos veurem

user Antoni | Hace más de 6 años

Enhorabona campions!! Hem guanyat al Toledo. Això és un equip en forma! Amb els ulls tancat campions de calle i en 2 anys a jugar la champions league!!! JAJAJAJAJAJA. Aquests del Mallorca els basta poc. Quan guanyeu a equips de primera divisió ja xerrareu mentres tant recordar-vos que estéis A SEGONA B GRUP III. Me pareix que més d'un barrelet no sap a on és. Aquest grup és dels mes durs de 2ºB. No estéis totsols en el grup!! Haureu de suar de valent per guanyar els partits. No sigueu tants prepotents i un poc més d'humiltat no vos vendría gens malament. BUFES

user barralotti | Hace más de 6 años

La historia, siempre es pasado. Hoy estáis en segunda "B" junto con el Formentera, por ejemplo. Teníais que estar un año en el "infierno" y estuvisteis cuatro. Hoy, estáis como locos para volver. Veremos.

user Mateu | Hace más de 6 años

Jutipiris, Abdon ha estat lesionat ses darreres setmanes, però la setmana qui ve podrà jugar

user @jutipiris | Hace más de 6 años

Yo me equivoco de vez en cuando, la eliminatoria con el Toledo, fue a finales de Mayo.

user Mateu | Hace más de 6 años

Es present es el que es i amb un any sa pot canviar o no, pero sa historial de Mallorca es molt gran, i presumir de sa historual no es prepotencia es mostra una realitat

user @juitipiris | Hace más de 6 años

JUTIPIRIS!, le tengo por una persona culta, creo que sería mas positivo , que reconociera que su primer comentario , diciendo que la derrota del Toledo , podía haber sido por una eliminatoria que se jugó a principios de Mayo y que llevaba un mensaje subliminal, no fue de lo mas oportuno, pero, si quiere seguir con la sandez, pués allá usted.

user Jutipiris | Hace más de 6 años

Respecto a las secuelas psicológicas sugeridas por un educado comentarista, el Getafe subió a 1ª, mientras que el Toledo fue eliminado por el Baleares, contundentemente además, por lo que seguro que los de la capital de Castilla-La Mancha quedaron muy tocados.