user miquel | Hace más de 6 años

Parece que algunos de Inca les gusta el transito rodado en sus calles, pero yo estoy harto de cruzar Inca para ir a Mancor, pero no puedo elegir, Hace unos pocos días, sopar a la fresca, cortando calles sin ton ni son, que se dejen de tonterías y la hagan entera ya.

user Yo | Hace más de 6 años

No es necesaria la ronda, lo que es necesario es cambiar la mentalidad de los inqueros que cojen el coche par ir a 500 metros o a acompañar el niño a ña escuela pudiendo ir a pie en inca no hay distancias

user Lluis | Hace más de 6 años

Abans de fer la ronda a Inca per anar a Lluc que la facin a Selva. Què deis, selvatgins, voleu ronda?

user Joanotarro1975 | Hace más de 6 años

Encara s'espera (i fa un any i mig) a la Sra. Triguero (INDI) a Son Amonda per la reforma circulatòria.........almenys esperam asseguts... ...I sa ronda nord.....alomillor la veuen els meus néts......

user Joan Socias | Hace más de 6 años

H: Ja es sap que ho va de fer el Consell. Però si la majoria municipal d'Inca ha votat i ha decidit que es fa la ronda completa ha d'acceptar el que vol Inca i ha d'anar assumint el projecte de ronda completa en 1 o varis anys. En daman si davant la polémica de Catalunya també et poses en favor de que les competències, agradi o no, avui les té l'Estat Espanyol i no la Generalitat. És questió de competències, però també de saber respectar la voluntat de la majoria i en un i altre cas la majoria a l'Ajuntament i al Parlament ha dit la seva.

user H | Hace más de 6 años

Cal recordar que les competències són del Consell encara que alguns vulguin fer creure que són de l'Ajuntament.

user Joan Garcia | Hace más de 6 años

Caaa, i està ple de peperos això!

user Flip | Hace más de 6 años

Inca feia es batagot i aixo l'acaba d'esturmia.

user UN PARADO | Hace más de 6 años

QUÉ PENA DE PAÍS, SIEMPRE RETRASOS INJUSTIFICADOS.

user Xisco Mas | Hace más de 6 años

La majoria municipal ha votat ronda completa així que, "progres" a assumir el ressultat i a complir l'acord, vos agradi o no. A mí tampoc m'agrada moltes tonteries que feis i m'he de callar fins al darrer diumenge del mes de maig de 2019, Per cert, aquest Pacte de "progres" ja no dóna a basto de prohibir, censurar, retallar i limitar. Fan la seva política i s'ha de respetar encara que ells just respetan el que les surt dels dallons, passant dels que no pensan com ells. Vaja un demòcrates de tota la vida als qui les agrada més un aldarull que respectar als que pensan com ells.