user nofret | Hace más de 6 años

sols que alguna de les requalificacions injustificables de sol rústic ò forestal a urbà que s'han generat a Mallorca pugui sortir bé, tots els corruptes i corruptors hi guanyen. Caixes B, especuladors, constructors senseescrúpols, promotors urbanístics, etc. Els jutges a més de fer fallos judicials, també hauríen de preocuparse de defensar l'interés públic i no deixarse dur de manera tan burda en el joc del negoci brut de la urbanització d'espais naturals.

user casper | Hace más de 6 años

Suma y sigue, me maravilla pagar las malas decisiones populistas de nuestros dirigentes.

user Au | Hace más de 6 años

Biniorella és cala Blanca. La meitat de la recaptació d'un any de l'ecotassa per salvar cala Blanca, està bé, per això està.

user R. | Hace más de 6 años

A quienes tienen que condenar es al equipo de gobierno que prevaricó entonces, malversó y chanchulleó, con cárcel incluída si es menester. (Y por supuesto expropiados para responsabilidad, penal y civil).

user R. | Hace más de 6 años

A quienes tienen que condenar es al equipo de gobierno que a prevaricado, malversado y chanchulleado, con cárcel incluída si es menester. (Y por supuesto expropiados para responsabilidad, penal y civil).

user Corrupcion | Hace más de 6 años

Que la paguen los políticos y los interventores o que vayan a la carcel si ha habido negligencia o prevaricación

user @Estic fart | Hace más de 6 años

No diguis beneitures (...i beneitura ve de "beneit") Això no arriba ni a 1 per 1.000 del que s'ha arribat a endur el PP al llarg de la història. Calculen que des de que va arribar n'asnar al poder per primera vegada (que és quan comença de veritat Gürtel, saqueig del País Valencià, Madrid, Múrcia... a l'engròs) la corrupció del PP ha costat a les arques públiques de tot l'estat uns 40.000 MILIONS d'Euros anuals.

user Cas Andratx | Hace más de 6 años

Què passa? ningú se'n recorda del Cas Andratx? o és que als oPPinadors no els interessa mencionar-lo? O sigui, un batle (del PP) fa una viada en requalificar sòl rústic en urbanitzable (com no pot ser d'altra manera els terrenys han canviat de mans poc temps abans. "Pelotasso") dóna tota una sèrie de llicències (i tots sabem a canvi de què i de com funcionen les caixes "B" i els sobres). Davant aquesta actitud intolerable, el Govern del moment el torna a requalificar per aturar la barbàrie i protegir el NOSTRE patrimoni. Però, ahhh... com que la promotora ja té la "llicència" municipal (i sense haver-se gastat un duro) té dret a reclamar i, segons com tengui el dia el jutjat, a indemnitzacions. Negoci rodó. Millor que el d'en florentino amb Castor. I això és el que hem -i haurem- de patir degut a les nefastes i corruPPtes PPolítiques urbanístiques dels de semPPre.

user C | Hace más de 6 años

Esto viene de los tiempos de Hidalgo. No tiréis balones fuera.

user La culpa es de los corruptos que li hicieron urban | Hace más de 6 años

La culpa era del anterior Govern,que en su día, habïa recalificado un suelo rústico y protegido en urbano. Yo se lio harïa pagar al PP y al corrupto que hizo el desastre.Que el Govern los lleve a los tribunales.