user @uno | Hace más de 6 años

Si ets capaç d'escriure i xerrar en Català no ets foraster, no em surtis amb històries. El que fas tu diàriament als fòrums -i aquest no és cap excepció- és pura ideologia política, per tant jo te contest des d'un punt de vista polític així que de racisme res de res. I tant se me'n refot que siguis Mallorquí de primera generació o que tenguis 22 llinatges Mallorquins a darrera, la teva actitud no és de discrepància, és pur odi i despreci per tot el que és Nostre (i això sí que té molt de xenofòbia), així que tu mateix te fiques al sac dels anti mallorquins (que també n'hi algun d'aquí), que no sou molts, només uns quants que feis molt de renou, venuts a les tesis supremacistes de l'espaÑa castellana.

user Tolo | Hace más de 6 años

Fiestas paganas de borrachera y barra libre en la calle encim este año tienen la caradura q seguir malmetiendo con la turismofobia... Fuera incitadores dl odio q actue fiscalia ya

user Uno | Hace más de 6 años

Últimamente no me creo nada de lo que nos enseñan los profesores...yo ahora sí no lo veo no lo creo...hace años cuando estudiaba teníamos un llibre que posaba paísos catalans i estaba país valencia incluido...pero ellos tienen un par de huevos y su propia identidad y dijeron ...a nosotros no nos metas en tu historia

user Toni | Hace más de 6 años

A Uno: estudia un poquet home. No costa tant. Endavant canamunters!

user barri avorrit | Hace más de 6 años

Aquesta gent, cada vegada més implica a veinats a sa festa del seu barri. Enveja!

user Jordi de sant Jordi | Hace más de 6 años

Lo de sempre, catalanistes que sen foten des cristianisme, mem cuan posen en comptes dun sant desfressat una estatua den Mahoma.. M'agradaria sebre cuants de tots aquets de canamunt viuen a nes casco antic. Que amb jo no hi contin!

user Uno | Hace más de 6 años

mira tú qué quizás sois descendientes aragoneses

user Toni | Hace más de 6 años

"ha Catalunya" va sense h: "a Catalunya". Per cert, els mallorquins de tota la vida som descendents de catalans. Hi ha que llegir i estudiar un poquet. Apart no se que té a veure aquest tema amb unes festes populars interculturals.

user Uno | Hace más de 6 años

M'agrada quan os surt la vena racista ...foraster nascut a Palma no ha Catalunya...vendidos es lo que sois muchos.

user @uno | Hace más de 6 años

Tant de criticar tot el que és d'aquí, per què no te'n tornes a "forasteriland"? de ben segur que t'hi trobaràs més còmode. I noltros també. (I si has nascut aquí -incomprensible tot aquest odi i despreci per la nostra Cultura i Tradicions- també te n'hi pots anar. Ampliaràs hortizons).