user Mallorquín | Hace más de 6 años

Lo que se recauda en Baleares...lo mandan a Cataluña.

user segur | Hace más de 6 años

Lo que debería hacer el Constitucional es anular la autonomía durante unos años. Hasta que vayan aprendiendo. ¿Acaso Londres no suspendió la de Irlanda del Norte?. Y, además, en varias ocasiones. No. El brillante jurista, eres tú.

user mallorquí | Hace más de 6 años

Molt ben fet pel TC, cuatre moixos pels seus c.... no poren fer aixo i recordarlis que Catalunya es Espanya i sempra heu será.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

Lluis, brillant jurista, he vist amb molt d'interés el seu comentari, que tanquin a tot el govern, val peró hi que feim ido amb els parlamentaris, regidors i batles amb els càrrecs públics i especialment amb els funcionaris públics, perque independentistes n'hi ha i molts, tancats també suposo no? exerceixen una funcio pública que pagam tots. Ido no crec que hi hagui presons abastament per tanta gent, pero clar lo mes important es, per quin delicte els tancam? pot ilustrar a un pobre estodiant de dret? perque fins a on jo se hi ha un principi penal que diu "Cogitationis poenam nemo patitur" per tant com es pot fer? Vist a mes lo que diu de que han de tancar a tot es govern independentista de sa "provinci de Catalunya" a les hores hem queda clar el seu comentari. No es jurista es incult en grau summa cum laude, perque fins on pareix Catalunya no es una provincia, lo que ho explica tot, torni a l'escola que els infant aixó ho saben i es farà un favor a vosté mateix.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

Tomeu com a poc mes de 3.000 milions a l'any que parteixen i no tornen, xifres del propi Ministeri, i confesat ben cara alta pel propi Ministre i la resta de bubotetes de la seva camarilla. Aixó si demostrà el seu taranna espanyolista quant no dona un sol argument i si insults que miri, me la duen ben fluixa, a fi de comptes no sou mes que una guardeta de analfabets funcionals exercint en plà xulet piscines i que el únic argument que tenen es l'amanaça i l'insult. Em feis llàstima de veritat, no vos convendria tornar a l'escoleta?

user Lluis | Hace más de 6 años

Que tanquin a tot es govern independentista de sa provinci de Cataluña y la intervengui s'estat, ja està be de beneitures.

user Si ens expolien lo nostro | Hace más de 6 años

@josep Miquel..catalanistes com tú son lo pitjor que li pot passar a ses nostres illes..es que reneguen de lo nostro per passar-se a tot lo que ensumi a català. Per cert gramàtica mallorquina den Amengual 1835 vs gramàtica catalana den Fabra de 1912. No amaguis ni reinventis sa nostra història..perquè proves n'hi ha moltes. I si..tb ens roben amb tots ets imposts que es tuden quan son destinats a una catalanització de tot lo balear. Crec que estiries més a gust amb tots es teus estimats catalans..ballant sardanes i fent apologia des catalanisme i s'autodeterminació..perquè a Mallorca sempre seràs un renegat que pixa fora de test.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

Nomes faltaria els nostros duros no van a Catalunya van a Madruid, i reconegut que ens roben pel propi Ministre i ben cara alta. I alguns obssesionats en creure tot el que vos diven i sensa cap capacitat ni per comprovar les xifres. Que tal si ens expliques com es que Balears pot expoliar una cultura que es la mateixa, com es pot expoliar un suposat idioma inventat que cap institució académica reconeix i especialment com es aixó que Catalunya ens roba els nostros duros, i com ho pot fer, mem Premi Nobel d'economía, en que igual es mes adient per vosté el Premi Einstein.

user constitu-què?? | Hace más de 6 años

Hauríem de denunciar EL tribunal constucional AL tribunal constitucional per què EL tribunal constitucional no el denuncia AL tribunal constitucional per anticonstitucional. Quin(a) "tribu..."

user només faltaria | Hace más de 6 años

Es lo més normal!!..Lo que no puc entendre es perquè encara no han intervengut catalunya i perquè no lis lleven ja sa autonomia. Ells si que ens roben i ens expolien sa nostra cultura i es nostros dotbers volguent fer despareixer tot lo balear i canviar-ho per uns inexistents Països Catalans. Auuu més branca a Cataluñolandia i que prenguin nota aquets polítics que tenim a nes Govern Balear. Aquí lo nostro!!..res de invents ni catalanades foresteres!