user Un que no és de cap partit | Hace más de 6 años

L'economista Sala i Martín, professor de la universitat de Colúmbia, al seu Blog, explica què diu exactament l'editorial de NYT, a més de comentar alguns errors de traducció que hi ha hagut. En posaria aquí l'enllaç però he vist que esborren els comentaris amb enllaços. És molt recomanable de llegir. Fàcil de trobar.

user @veinat | Hace más de 6 años

Això ho han de decidir els texans.

user veinat | Hace más de 6 años

queremos la independencia de Texas ¡

user @Salvador Ripoll Cardell | Hace más de 6 años

Es refereix a l'editorial del New York Times? Perquè la notícia és sobre allò que ha dit l'editorial d'un diari, no un país. No funcionen com a Madrid. L'editorial del NYT no és l'editorial de cap d'aquests diaris madrilenys que s'escriu al dictat del govern espanyol.

user Salvador Ripoll Cardell | Hace más de 6 años

no controlan a su pais y quieren hacerlo con otros

user @Un que no és de cap partit | Hace más de 6 años

Què bo!!!! Genial en Sala i Martín!! Me'n refii més dels coneixements d'anglès i els modismes nordamericans d'un doctorat a Harvard i professor a la Universitat de Colúmbia que de l'anglès liberal-borsari del cadell de n'esperansa Haguirre.

user Un que no és de cap partit | Hace más de 6 años

Correcció del missatge anterior: Il·lustratiu* Reduir= traduir* Disculpes.

user @dudas razonables | Hace más de 6 años

Me pareix que no ha sospesar vostè bé la dimensió del moviment independentista actual de Catalunya. Parla com si fos una cosa marginal, sense pes, anecdòtica, testimonial, excepcional i esporàdica. I no,

user Fabes Coentes | Hace más de 6 años

Si que cou, sí!! Al NACIONALISME ESPAñOL-ISTA li cou la DEMOCRÀCIA tal com si hagués anat de ventre després de sopar a un tailandès!! No crec que ningú pugui comprar res al NYT i molt manco una EDITORIAL, que no és cap article d'opinió amb nom i llinatges. I té la seva conya que s'acusi als Catalans de "comprar" res, amb els milions d'€ (de TOTS els ciutadans) que ha gastat el PP i el goVierno d'eJpaÑa -i altres compromisos inconfessables- reconegut en PÚBLIC per l'ex ministre d'exteriors espaÑol JM García Margallo, COMPRANT declaracions i pressionant organismes internacionals per PPosicionar-se en contra del Procés.

user carrasclet | Hace más de 6 años

Els espanyolistas que només llegeixen ABC,La Razón (de on tregueren aquest títol ) el Inmundo i El País, no poden comprende que hi ha diaris independents, i en Pedro J.amb El Español medalla d'0r.