user margalida | Hace más de 6 años

ib-exit

user jaume | Hace más de 6 años

no es just que sa riquesa des turisme sia nomes per els hotelers. els propietaris de un pis o caseta hauriem de tenir dret a poder llogarla pagant els imposts que toca. amb aquests rendimients molts de jubílats viuen, altres paguen els estudis dels seus fills. i tots gasten els doblers aquí a la nostra Terra, no com els grans hotelers. i una cosa encara mrs greu, si no podem llogar molts haurwm de vendre, ho compraran els extranjers i ells. sí que duien amigos. sense pagar cap impost. per repartir aquesta riquesa. i mantenir ses propietats hauriem de poder llogar.

user Pere | Hace más de 6 años

Tenc lo que m'he guanyat fent feina tota sa vida dignament. Això es una illa i per tant durant 5 mesos a l'any tenim turisme del que directa o indirectament vivim quasi tots. Ara he fet els tràmits per llogar la casa que vaig reformar que era dels meus padrins i treure'n un profit, per poder anar a sopar mes sovint i sortir de compres amb la meva filla adolescent, anar al cinema en definitiva gastar un poc mes amb lo que repercuteix també a l'altre gent que viu per aquí i te negocis. Com jo molta gent així , en definitiva, jo guany mes ido el meu gast es superior.

user T | Hace más de 6 años

Independncia,ja!!!!!!!!

user mallorqui | Hace más de 6 años

Hombre como no van a protestar, el impedir meter mano en la cartera de los que vienen a las islas, el botín no se reparte.

user Tofol | Hace más de 6 años

Val més sa dreta que mos roba al manco feim 4 duros, ara aquests d'esquerres mos roben igual i ademés mos volen arruinar, ells estiràn contents cuan els hotels estiguin plens de refugiats, quines ganes de que hi hagi eleccions, ara que es pp ha llevat es betzol den Bausà, aquests des pacte sen duràn una bona ostia! I jo ho brufaré per inutils, populistes, separatistes i llepaculs de catalans, barco de rejilla per voltros!

user xisca | Hace más de 6 años

El govern ha denunciado "injerencias"...i noltros?, i es propietaris que hem pagat un impost de sucesions, pagam IBI, fems, aigua, declaram ses ganacies, tenim una casa...pero, no porem fer amb ella lo que volem. No es lo que fa es govern una "injerencia" i de ses groses?. Ca meva es una caseta a sol rustic protegit, a una reunio amb en Barcelo, mos va dir que no es podria llogar a sol rustic protegit amb sa nova llei, li vaig demanar perque i me va contestar que per mor de es cotxos..¿?¿?¿?¿?...i que sa pensa?, que cuant jo vaig a ca meva i vaig a peu?..."injerencia"?...injerencia es lo que feis voltros amb ca meva i es meus bens,

user alucinado | Hace más de 6 años

El estado no quiere prohibir nada, en todo caso será el Gobierno del país, del estado, de la nación, como quieras llamarlo, pero el estado no impide nada, donde aprende a redactar esta gente ??

user Zara | Hace más de 6 años

Hola, yo tengo un piso de alquiler, mis clientes son mayormente alemanes, de alto nivel ecomico,yo declaro a haciendo el alquiler y pago la parte de impuestos que me tocan, pago ibi, agua, luz, comunidad. Mi piso está alquilado 8 meses al año, los otros 4 también pago el agua y la comunidad sin utilizar nada, así que se compensa. Mis vecinos están encantados y prefieren de lejos estos inquilinos a que te entré de alquiler de larga temporada okupas o gentuza, que te la comes sí o sí, mis clietes vienen de media 10 días y vienen a disfrutar a tope de la isla, haciendo la compra en los supermercados y saliendo a cenar por los restaurantes, además de excursiones y ocio en el piso están poco , si esto no es turismo de calidad que baje Dios y lo vea... #elturismoesdetodos #sialquilervacacional

user Maties Llompart | Hace más de 6 años

Esta gente va a llevar la ley hacia delante y nos costará mucho dinero a los Mallorquines, si cada denuncia que ponen se lleva a juicio los perderán todos, ya que la costitición ampara a los propietarios... nos va a costar un dineral estas caprichadas de estos cuatro lerdos