user mik | Hace más de 7 años

bon professor, bon escriptor, diuen que gran persona (això ja no ho sé, però m'imagín que serà veritat).... però gens gens gens fotogènic, hòstia buta, si sembla un vampir de pel.lícula de Roger Corman

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@Josep Miquel, Já está bé d'engená à sa gent. ¿Còm pots tení sa barra d'englobá à tots es dialectos des castallá cuand lo qu'heu fet es catalanistes ês separá es catalá de s'occitá? Si voleu un estándar, lo lògich ês ferló de base occitana, però clá, com lo que à voltros vos mou ês sa política, axò vos desmonta tot es cuento nacionalista. Que vos aprofiti es vostro estándar barceloní, qu'aquí no'l necessitam per rês.

user Toni | Hace más de 7 años

Els que encara diuen que es mallorquí no es català son quatre castellanistes que en la seva majoria no saben ni escriure en mallorquí-català. Deixau-los fer. Allà ells amb sa seva incultura i el seu odi.

user Tolo | Hace más de 7 años

¿Seguro que es mallorquín? No se, escribe en una lengua que no es mallorquina, posa en una ciudad de otra comunidad autónoma y viste como si acabara de llegar de Transilvania. No parece de aquí, No.

user @Tomeu vés a cercar Esppàrecs | Hace más de 7 años

Aquesta "llengo" que escrius se pareix molt al dialecte mallorquí. No és ni menorquí, ni eivissenc ni formenterenc. Què passa, que es mallorquins estau per damunt dels altres? Arruix!

user @alucinado RETRATADO | Hace más de 7 años

alucinado, el que aprofita la notícia de la mort d'un professor de català en accident de cotxe per criticar els professors de català: això ets tu: RETRATADO.

user @alucinado | Hace más de 7 años

A mi el que m'agradaria saber és quan escriuràs un comentari en un idioma que no sigui es FORASTER, perquè vas de patriota mallorquí i no ets més que un foraster ignorant escriguent dois en una llengua que no és sa nostra..

user CARETO | Hace más de 7 años

Vaya careto.

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

Hem demano lo molt bullit que pot estar un esparech assegurant que es suplanta una llengua que cap institució académica avala i que per si no fos suficient totes les institucions académiques de tot el mon asseguren que el mallorquí i el català (dic mallorqui hi es pot afecgir menorquí, eivissenc, sollerich....) son la mateixa llengua. Curiosament aquests trabucats (sera cosa de sa bollidura) son els que afirmen que lo que es parla a Argentina, a Perú, a Extramadura o Andalusia si es la mateixa llengua, i oralment tenen mes diferencies que el que parlam aquí amb el que es parla a Catalunya o a Valencia o a l'Alguer. Fa falta esdtar molt trabucat, a aquest esparech crec que ja l'han bullit massa vegades i faria be agafant unes vacances.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@seny, No embúis à sa gent. No xerram de que l'hey dónin un premit per escriure amb un'altre llengo, ò que cultivi un'altre llengo, cosa totalment llegítima, y qu'han fet autós com S'Arxiduch Lluis Salvadó, En Pesoa ò En Conrad. Aquí xerram d'un'altre cosa, aquí xerram de s'isntrumentalisació que fá es catalanisme de sa llengo, de sa suplantació de sa llengo baleá pês catalá y de sa assimilació forsada à sa qu'es catalanisme somet à sa població baleá através d'alfabetisacions massivas en catalá. Heyá autós que se prestan à tot axò y n'heyá que no.