user @troll | Hace más de 7 años

La dreta, no. La dreta i l'esquerra espanyolistes. Aquí no es tracta de dreta o esquerra sinó d'interessos polítics centralistes, que se senten amenaçats pels projectes de país de la nostra terra. Per això és greu que les coses no es facin bé, ja que la màquina d'enfangar del CENTRALISME (de dreta o d'esquerra, tant se val) està sempre vigilant i a punt d'intervenir. Aquesta és la pura veritat.

user troll | Hace más de 7 años

que importa si estaven justificats o no?? la dreta posarà la màquina del fango a funcionar, no escolten, ja tenen tot decidit, és igual si els nostres roben més, els defensarem, tot el que fa l'esquerra està mal fet, és igual si intenten fer un món més just, noltros estam contents amb el que hi ha, no ens molesta que ens robin, sempre que sigui la dreta

user partit illenc de ses illes balears | Hace más de 7 años

Aquí todo se justifica, pero el dinero no, que vuela de nido a nido sin que ninguno pájaro se entere a donde está.

user Funcionari | Hace más de 7 años

Aqui darrera seudonims es molt facil difamar i mentir, en Jaume Garau no tenia empresa l,any 2007 Totes ses conselleries i mes encara durant Governs del PP encarreguen informes extern, i es motiu principal es sa manca de funcionariat preparat, sa voluntat dels funcionaris i sa falta de objectivitat dels funcionaris, y aixo tothom que fa feina dins lo public ho sap

user Honestitat | Hace más de 7 años

Mira BB, no te diuen si estaven justificats o no, és un tema de HONESTITAT, per bona que sigui l'empresa no pots donar contractes als teus amics, si no teniu aquets PRINCIPIS ETICS, no pot anar mai bé. I si com sembla ho veus normal, per la meva part opin que amb aquestes idees no pots manejar diners de tots.

user LAMENTABLE ARTICLE PERE SAMPOL | Hace más de 7 años

Patètic, però sobretot cínic l"article" ahir de Pere Sampol. Una vegada més, intent justificar-se enfront un "enèmic que vol sang". Sobretot després d'haver fet mambelletes, vestides de monges vestals, quan s'exterminaven els seus rivals polítics per motius iguals i, sovint menors, dels que ara malda per defensar. Si haguessis estat tractats iguals, ara molts de vostres estarien a comisaria.

user mallorqui | Hace más de 7 años

Vaya que si con ese dedo, cualquiera le contradice.

user pedro | Hace más de 7 años

Si se tratara del PP no habría justificación posible,pero tratándose dela izquierda ¿cómo no va a estar justificado?

user tomeu | Hace más de 7 años

A ver: y los de Podemos no tenían que pedir hoy su dimisión....????

user atc | Hace más de 7 años

Inmoral, estoy de acuerdo que en Bielet y sus amigos tendrín que estar de patitas en la calle y que se busquen la vida. Vergüenza dan, pero ellos ninguna tienen. Y que pasarà al final? Pjes que todo se olvida y aquí no ha pasado nada, tendría que pasar una buena temporada en el hotel de la carretera de Sóller. I una altra cosa és sa manera de xerrar i s'altre com s'escriu.