user Mallorquí d'arrel | Hace más de 7 años

Digne d'una persona ignorant... No me sorprèn.

user Resposta a@ | Hace más de 7 años

L'estat espanyol ignora i maltracta les altres llengües espanyoles que no són el castellà, primer per ignorància, després per absolutisme i en tercer lloc per ràbia de no entendre-les. La constitució de la qual se n'omplen tant la boca, ho diu claríssim. El castellano es la lengua española oficial del Estado. Todos los españoles tienen el deber de conocerla y el derecho a usarla. Las demás lenguas españolas serán también oficiales en las respectivas Comunidades Autónomas de acuerdo con sus Estatutos.

user Anonimo | Hace más de 7 años

La lengua en que se versa no es el problema, el problema es diferenciarse con el resto de Comunidades Autónomas considerando requisito la lengua para trabajar en la administracion pública, no al requisito!!! Siii al merito!!! Basta ya de imposición y más promoción de la cultura, nos excluyáis y sigáis de la mano del pueblo catalán q lo único q os subvenciona es la t.v. Y la promoción de su lengua, viva España u sus pueblos!!

user @Preu per preu | Hace más de 7 años

SI les no castellanes TAMBÉ són espanyoles, per què l'estat les ignora o, pitjor, les maltracta? No se senten cançons en euskera, gallec o català a les emissores castellanes. En quines llengües estan les web dels "ministerios"? Quantes hores de programació en la meva llengua puc veure a TVE? I quantes de ràdio puc escoltar a RNE?

user Concís | Hace más de 7 años

Aquestes espontànies varen agafar ales amb els quatre anys d'en Bauzá. Qui havia de donar llum donava fum fent una política que cercava enterrar la nostra llengua i cultura.

user Destral | Hace más de 7 años

Quin ultranacionalisme castellà. Quin avorriment.

user Preu per preu | Hace más de 7 años

Si gira la llengua en la qual està parlant per una senyora que crida, malament ha començat. Se diu "lengua castellana" no 'español". Per ara i fins aquest moment, el català, el gallec i l'euskera, també són llengües espanyoles. Estaria bé que el nou president del PP, organitzàs alguns cursos per a aquesta gent que no tenen la seva educació completa, (d'aquí que se'ls pugui dir mal educats), ja que es veu que en el seu moment no s'estudiaven les llengües de les comunitats autònomes. Una persona que parla a la seva terra en la llengua pròpia no és un maleducat. El maleducat és aquella persona que no respecta els altres. A veure si ho entenen els regionalistes del PP i el seu President. Ja sabem que tots els bilingües, sabem les dues llengües, però no per això ens hem de deixar "untar el nas de saliva". Aprenguin a dir-los a aquests mancats d'educació completa, que si no ho entenen, l'hi traduiran, veureu que d'aviat comencen a dir que no fa falta, que ho entenen perfectament.

user tomeu | Hace más de 7 años

Podeu dir lo que volgueu però tots som espanyols.

user Til | Hace más de 7 años

"Gracias" peperos por hacer cada día imposible votar al PP.

user go | Hace más de 7 años

Això és el PP, o almanco una part d'ell. Qui els voti que sàpiga que aquests subjectes vénen inclosos i també COBREN!! A qualsevol lloc una persona fa això és expulsada sense miraments.