user nofret | Hace más de 7 años

molt bé GADMA, m'hauria agradat colaborar. si torneu a fer una netja de camí públic ò alguna activitat semblant de defensa de lo públic, feis el favor d'avisar abans.

user Sa Calobra | Hace más de 7 años

En el monte, a menudo, ocurre al contrario que en las poblaciones, es decir, los OKUPAS son los propietarios del terreno colindante a los caminos públicos. Y, para más INRI, escamotean la servidumbre de paso en otros muchos. La Tramuntana es, en una gran mayoría, propiedad privada y, de lo poco público que queda, mucho está ESCAMOTEADO.

user Jpere | Hace más de 7 años

No tots els camins a la muntanya són públics ni ho han estat mai. Tots els municipis tenen un catàleg de camins on es pot comprobar quins són públics i quins no. Dubt molt que 200 camins públics estiguin tancat i sinó que ho denunciïn al jutjat...

user Merd | Hace más de 7 años

Todo vendido......dentro de poco habrá que pagar peaje por caminar.

user ciutadà lliure | Hace más de 7 años

Sabeu que si d'aqui a les properes eleccions la Casta Nova de Podemos no ha resolt el tema de l' ordre nou per a garantir el transit pels camins pùblics, no serè jo el qui voti a cap dels que diuen "tot pel poble, però sense el poble"

user veinat | Hace más de 7 años

como le gusta a algunas personas ir como en un rebaño., a mi me gusta la naturaleza, pero para ir en masa , me quedo en casa

user PÚBLIC ÉS PÚBLIC | Hace más de 7 años

@Vergonya Un camí "para trabajadores", si no està sobre un traçat d'un camí anterior, no és públic. Els camins per ser considerats públics han de complir tota una sèrie de requisits. Si els compleixen, per llei són "imprescriptibles, inalienables i inembargables", encara que els haguessin obert els romans i el seu traçat s'hagi perdut. Obviament cap administració pot expropiar una cosa que ja és pública. Informa't abans de dir desbarats.

user PÚBLIC ÉS PÚBLIC | Hace más de 7 años

@Sargantana Parles del camí de Sa Roca. La documentació que avala l'estatus d'aquest camí com a públic és abrumadora i està en mans de l'Ajuntament de Manacor des de fa ANYS. A un Plenari es va aprovar iniciar l'expedient de recueració d'aquest bé públic usurpat. Com et dic, fa ANYS. De l'expedient no se n'ha sabut res mai més. Mentre el propietari de la finca de Sa Cabana, no té altres feines que passejar-se per allà amb una escopeta.

user PÚBLIC ÉS PÚBLIC | Hace más de 7 años

@Mike Els camins PÚBLICS no tenen propietari particular. Com diu el seu nom són un BÉ PÚBLIC. Els "propietarios" que tu dius supòs que ho són de les finques que el camí atravessa, MAI del camí. Qui és l'encarregat de mantenir-los en condicions i nets és el titular, majòritàriament l'Ajuntament i en alguns cassos el Consell.

user Vergonya | Hace más de 7 años

Que los expropien como es debido. El hecho de que una posesió tuviese abierto un camino para sus trabajadores no lo convierte "necesariamente" en un camino público. Además se hace de forma encubierta un cambio de uso del camino porque un camino de uso laboral de repente se convierte en camino de uso lúdico.