user MaryAno | Hace más de 13 años

En la manifestacion NO A LA GUERRA nos salio mal metimos la PPata y asi nos va ,PPero todos ss@hotcagamos.Y nos conformamos.

user Zetaperro | Hace más de 13 años

Ana porque no una manifestacion tambien contra el PSOE que hacen una caza de brujas a los negocios chinos?

user zetaparra | Hace más de 13 años

Ana dices de no ser de ningun partido pero esto ni te lo crees ni tu .Para comparacion con Alemania,alli dicen si inmigracion pero con control.Y a que viene llevais 1.000,000 de muertos en Irak yo no he matado a nadie y no soy a favor de ninguna guerra ni la de Afghanistan ni contra los derechos humanos de ningun pueblo y nunca he sido. Tampoco he robado a nadie para me diga algun commentarista heis robado o quereis robar.

user cesc | Hace más de 13 años

Carreras i Sánchez-CamachoNo és gens estrany que el Partit Popular tingui tants problemes per fer llistes electorals a Catalunya. Una cosa és ser ultranacionalista espanyol i l'altra és fer-ho públic, ja que són moltes les persones del PP a les quals els cauria la cara de vergonya si els seus conciutadans sabessin en quina formació militen. Són populars també, sí, però amb sentit del ridícul. Per això se n'amaguen. No pot ser de cap altra manera quan ets algú amarat d'autoodi i sents una aversió profunda pel teu país i per la teva llengua. La secció local del PP de Sant Cugat pertany al sector que no té sentit del ridícul i, fidel a la direcció, s'ha posat a perseguir la llengua catalana amb el mateix delit amb què Manuel Fraga, fundador del seu partit, servia determinats principios inquebrantables quan era ministre. Així, el president de la junta local popular, Jordi Carreras, d'acord amb la caverna catalanofòbica espanyola, té la barra de dir que el castellà està discriminat a Catalunya i d'iniciar una croada contra el reglament lingüístic de l'Ajuntament de la ciutat. Un reglament que, tot i que dóna prevalença al català com a llengua pròpia del país, atén en espanyol tothom que ho demana. En aquest sentit, ha estat molt adient la resposta de l'alcalde Lluís Recoder: "Si el català no és llengua preferent a Catalunya, on ho ha de ser?". Doncs enlloc. Aquest és l'objectiu dels populars. Cosa que és repugnant, perquè saben prou bé que el català no és només una llengua amenaçada de mort, que es troba en estat d'alarmant degradació fonètica, morfològica i sintàctica, sinó que el bilingüisme que se'ns vol imposar la convertiria en una llengua domèstica i merament ornamental. I és que el PP necessita que els catalanoparlants siguem bilingües per tal que molts hispanoparlants puguin continuar essent monolingües. victor Alexandre

user cesc | Hace más de 13 años

perquè us menjeu part de la informació. en aquest "joc macabra"també es disparava contra independentistes.clar que un partit, que te com a lider espiritual gent que formaba part del govern que signava penes de mort, no es pot esperar res de bó

user el relicario | Hace más de 13 años

Hay que dejar que los recien llegados se integren y si no tienen papeles que los pidan y que se les den ya que toda persona tiene su drecho humano a ser respetado en cualquier pais del mundo y a poder vivir donde quiera.También los recien llegados tienen que respetar los derechos cultura y costumbres de los que llegaron antes .

user ana | Hace más de 13 años

"zetape", yo no soy ni del PSOE ni de ningún partido, solo estoy en contra del racismo y de la gente que los promueve. Si quieres hablar de asesinatos acuerdate de Irak, ya llevais mas de un millón de muertos. Y como dice uno de los comentaristas de este foro, en Alemania los partidos racistas están ilegalizados, así que cuando veas la esvastica de tu vecino pelar pon la tuya a remojar.

user zetape | Hace más de 13 años

Ana en las manifestaciones de" no a la guerra" tu seguro estabas en primera fila y para salvar vidas inocentes matando bebes que tienen ya cabeza ,brazos y piernas con casi 2 meses de gestacion no te interesa de manifestarte.Tampoco te interesara manifestarte por el Sahara donde por cierto la ministra de cultura ha prohibido a los de le ceja de manifestarse.Obedeceran a la voz de su amo?Que creis que somos tontos?

user JS | Hace más de 13 años

Els del PP són uns hipòcrites. Quan ells governaven es va fomentar l'especulació immobiliària i varen fomentar la immigració perquè es necessitava mà d'obra per a la construcció. Ademés deien que amb els immigrants es garantitzava les pensions dels jubilats. Jo pens que amb la crisis i el gran nivell d'atur, dons que hi ha massa immigrants sense feina i que possiblement això no pot continuar així i que haurien d'emigrar a un altre lloc si aquí no hi ha feina. Però el PP ara que està a l'oposició s'aprofiten d'aquest tema i demostren que són uns hipòcrites.

user ana | Hace más de 13 años

Deberiamos hacer manifestaciones por todo el pais encontra del racismo y el PP. Toda Europa debería escuchar nuestras voces encontra de los que fomentan el racismo. Ya lo hicimos el 11-M, las sedes del PP deberian ser rodeadas de ciudadanos que pacificamente gritaramos, !NO AL RACISMO, NO AL ODIO, NI A LA VIOLENCIA QUE ENGENDRA!