user cortina de humo | Hace más de 7 años

Las competencias de Transportes son ESTATALES. El Govern Balear no puede someter a una entidad superior por mucho que quiera. Que hagan ya la carretera Campos Llucmajor o que terminen la radial de Son Ferriol.

user hacienda | Hace más de 7 años

Hacienda nos defrauda !!

user La cara y la cruz | Hace más de 7 años

Lo más gracioso del tema será ver como la gente del PP de aquí, intentando amarrar sus cargos actuales y futuribles para una minoría, intentarán justificar esta decisión. Cómo nos reiremos. Lo más triste será ver que todavía habrá gente de esta tierra que se creerá lo que dicen y todavía algunos les seguirán votando. Como lloraremos. Por todo, cada día entendemos más a Catalunya.

user ruc | Hace más de 7 años

Vergonya de pp, ciutadans,, no teniu vergonya, no defensau rés d'aqui,,,,arruix!!!!

user samoixanegre | Hace más de 7 años

Sin tarifas raras, yo, cada semana solo con el descuento de residente, voy y vuelvo a Menorca por 47€, ir y volver. Que ventajas nos da a los residente este cuento de tarifa plana?

user Bo d'entendre | Hace más de 7 años

Tomeu: Voten el PP i a C's, perquè aquests mateixos els fan por i els diuen que Podemos, nacionalistes, Esquerres i fíns i tot El Pi, si governen els prendran les cases, els estalvis i les pensións . I ell s'ho creuen i viuen aterroritzats. I jo ho sé, perquè tenc família que està així d'enganada i no hi ha manera de fer-los entrar en raó. No es baixen de s'ase, ni tan sols amb la evidència de que han buidat el fons de les pensions, per tapar el deute que han deixat ajudant als bancs i robant.

user Antonio García Pérez | Hace más de 7 años

Aquesta notícia és una vergonya, per paccionada i per ignorant. Ho explico d'una forma senzilla i que cadascú tregui les seves conclusions: Segons el Reglament del Congrés, la Taula (composta proporcionalment a la composició del Ple) NO pot saltar-se el veto del Govern de la Nació, ja que en menys d'un mes el Tribunal Constitucional anul·laria aquesta decisió. El veto de tramitació legislativa és un privilegi del Govern quan impliqui augment de despesa o disminució d'ingressos. El que cal fer és ELIMINAR aquest privilegi (i més amb uns pressupostos prorrogats i amb impossibilitat d'arribar a acords amb la resta de partits). Senyors d'Última Hora, els agrairia que revisessin una mica la legislació abans de donar carta blanca a qualsevol afirmació d'una president que fa QUALSEVOL COSA per aferrar-se a la poltrona com un poll a un cap.

user biel | Hace más de 7 años

Lo que no sabéis, es que el proyecto de traer el AVE hasta Mallorca ha sido finalmente aprobado con los votos del PP y de C's . De momento y por motivos técnicos solo se mantendrá la tarifa plana en Canarias.

user Tomeu | Hace más de 7 años

No entenc con els de les illes podem votar al ppciutadans.Es una vergonya.Se sentencia tan espanyols q voten a favor de q anem amb muletes per viatjar.Illencs!!!!_Despertar.vos.I pero favor el portaveu del govern q surti cada día las infirmatius per denunciar aquesta situacio. Miquel Barcelo surt mes a la tele i protesta protesta q els illencs no s.enteren

user niloco | Hace más de 7 años

¡¡¡¡¡vota pp!!!!