user xevi colomer | Hace más de 13 años

Hola a tots!!!!!! sóc un pilot de MX de Girona i he estat molts anys competint a alt nivell i viatjant per tot Espanya i arreu del món.... és una llàstima que es perdi un dels circuits mes macos i espectaculars del panorama nacional... aixi com tota una generació de joves pilots on sense aquest circuit quedaran estancats en el seu pilotat-ge... demano siusplau fagin alguna cosa pel motocróss balear! i ajudin al màxim al moto club fora vila de Muro!!! on anys abans ha estat campió d'espanya de clubs! gràcies i records a tots els aficionats del mx a ses illes!!!!! Anims Pep!

user Pep Font | Hace más de 13 años

Es motocross balear necesita una ajuda i obrir es circuit de fora vila es es primer pas, fa 8 anys teniem 6 o 7 circuits i ara en tenim dos. No entenc com ses tendes de motos de mallorca no fan res al respecte, perque com mes circuits hi hagi mes ventes tendrien. Esper que ses administracions se posin a moure aquest esport.

user En Xisco | Hace más de 13 años

Be, crec que ja s'ha dit tot. Però tot i aixi, dire sa meva. No nomès Muro, si no tota Mallorca necessita el circuit Foravila obert. Com be han dit a un altre comentari, es fruit de l'esforç d'una familia entregada a l'esport, i aquest esforç s'ha arribat a convertir en una lluita per mantenir un circuit obert, quan hauria de esser un esforç compartit i recolçat per les administracions. Senyors governants, donem una mà a l'esport. Donem una oportunitat a tots els joves que tenen ganes de fer motocross i crearem posibilitats de tenir futurs campions. Però no nomès al motocross. Per desgracia totes les especialitats del motociclisme estan abandonades a l'illa. El que passa es que en el cas del Foravila, la situació es sagnant, ja que la feina esta feta i només s'han de possar les ganes per part de l'administració per que es tiri envant.

user Max sabatani | Hace más de 13 años

Abrir el circuito de foravila mucho campo de futbol mucha pista de tenis mucho campo de golf y damos verdadera pena en circuitos de motocross dejar de hacer tanta comedia y dar los permisos.

user pedro planta | Hace más de 13 años

politicuchos sangoneras por vuestra culpa se an perdido un porron carreras campeonat españa reapertura ya coño

user f.r.b | Hace más de 13 años

Ja m'ha quedat clar, aquí lo que no es vol veure sa borra!

user f.r.b | Hace más de 13 años

Si estiges tot en regla no hagesin tancant el camp de motocros! Està clar que hem sap molt de greu i com a vei de muro trob que no ens han de llvar una cosa que parteneix al poble, si trob que s'hauria de tornar a obrir, però papars, i impostos com toca!

user carlos garcias | Hace más de 13 años

trop que es tendria que donar ajuda, i rapida per obrir es circuit foravila de muro, tots els pilots bons que hi ha a balears, i que hi ha hagut han entrenat hores i hores en es foravila. A mes estic ben segur que sense aquest circuit, no hagues fet res mai cap pilot d balears a un campionat d' espanya. Si no hagues pogut entrenar en es foravila, que es un circuit de primer nivell. A balears hem tingut pilots molt bons amb molt de nom, (Pep del Barrio) campio d' espanya de motocross 80cc i 250cc (Juan Sans) campio de espanya 80cc (Toni sacares) campio de espanya de enduro i ja no parlem de que ses primeres curses d' en Jorge lorenzo van esser en es foravila de Muro i en David Salom tambe. Tot aixo de tenir pilot bons a nivell nacional o mundial sense el foravila de Muro no continuara, crec que es millor tot aixo i la gent que mou tot aixo. Que moltes coses que hi ha en el carrer com la droga per exemple i no hi ha manera de aturarla. en canvi tancar una cosa com es foravila pareix molt bo de fer. No nomes son es que son campions els que entrenen en es circuit. som tots els que ens agraden les motos, tambe ajuda molt economicament a Muro i als pobles voltants de Muro un campionat de espanya cada any "nacional" de les categories 125 & 250 o mx1 & mx2 no es fa pertot. gracies

user Joan S. Tugores Segura | Hace más de 13 años

Es molt important que tant el consell,com l'ajuntament de muro se posin les piles i comèncin a fer algo amb aquest circuit, necesitam ve dre algo mes de muro que no siguin ni festes ni verbenes, som algo mes que aixo.... Esper que el circuit es torni a posar en marxa... Anim Familia Segura!!! estam amb vosaltres!!!

user blai | Hace más de 13 años

el circuït fora vila sempre ha estat un referent del motocròs a l'illa de Mallorca, a més d'esser un dinamitzador del comerç murer, ja que cada cop que es celebrava un campionat els negocis de Muro ho notaven incrementant les vendes ( benzineres, restaurants, botigues, forns) Pep de Muro, saps que estic amb tu!