user Na Bel | Hace más de 13 años

Bauza ho està fent molt bé, agradi o no agradi i el projecte que jo entenc que vol tirar endavant, pasa per no posar en la llista a ningú que hagi tingut alguna cosa a veure amb Matas. Uns per fer el que han fet i els altres per haver callat com bergants mirant cap a un altre costat i no haver-se atrevit a aixecar la veu demanant que les coses es fessin d'una altra manera de com es feien i tot això en bé del PP. Si hagués actuat, ara per ara, no passaria pel calvari que s'està passant. Per cert, quines són les poderoses raons per les quals Pastor no aixeco la veu demanant que les coses es fessin d'una altra manera ...... algú ho sap.

user Menos lobos fantasma | Hace más de 13 años

Menos lobos, si crees que lo que dices es verdad, es que no tienes ni idea de que va el tema. Ses coses estan molt pitjor de lo que pareix... I no és tema de cadires, és un tema purament ideològic i de menyspreu cap a els mallorquins i la gent que ha fet feina per el PP els darres 20 anys. Si creis que és un tema de cadires, és que això no té arreglo

user jaume | Hace más de 13 años

Mirau si les coses estan malament que cert mitjà de comunicació digital ja no deixa penjar opinions sobre les notícies que fan referència a nen Bauzá. Això és un iceberg...n'hi ha més per davall del que realment veiem. El PP, es miri com es miri, no té res a veure amb el que coneixem, volem i hem votat a Mallorca. Novament les imposicions venen de fora i entre noltros ens treiem els ulls. Al de menos lobos...lo que no se van a repartir en muchos sitios de Mallorca son los sobres de los votos.

user Menos lobos, chicos | Hace más de 13 años

Los llamados "barones" y sus familias estan copando los foros en plan desesperado para hacernos creer que tienen apoyo y votos. Ja, ja, ja... si se lo creen que se vayan a otro partido. Y por fin los perderemos de vista. Pero no se lo creen ni un poquito y pretenden seguir tomando el pelo al personal como si fueran tontos de remate. Bauza, ni caso: que ultimamente solo se dedican a repartir comentarios y folletitos estos cuatro.

user Miquel | Hace más de 13 años

El que ha dit és que a pocs mesos de les eleccions no és convenient. És a dir si que és necessari però per circunstàncies temporals no es farà. Les coses en el PP es poden pintar de moltes maneres però el color que predomina és el negre i el blau fort (de falangistes. Cada dia hi ha més gent que ho veu. S'allunyen des poble mallorquí de sempre per acabar envoltats de vedets de la castellana que volen viure com a reis de l'esforç dels regidors i batles del PP.

user paquita | Hace más de 13 años

Los que habeis perdido el sillon no quereis reconocer la derrota y estais haciendo una campaña contra el PP en general. Gracias a vosotros ganara el PSOE, y hara pacto otra vez con PSM, IU y ERC. ENHORABUENA POR TRAICIONAR VUESTRA IDEAS.

user Pedro | Hace más de 13 años

Està segur senyor Pastor de que un congrés no és necessari? Llegeixi els comentaris de per aquí i els d'aquests dies i veurà com si no es lleven a Bauzá i Delgado d'enmig perdran milers i milers de vots (entre d'ells els meus). Ja no diguem si trien el senyor Rodríguez de candidat a Palma. Per tant, repensin el fer o no un congrés, perquè si no el meu vot acabarà a UM o simplement no els aniré a votar. Però no pens votar a un PP que ataca als propis mallorquinistes que el voten.

user Xavier | Hace más de 13 años

Ai Toni... aiii, amb aquesta actitud demostres mooooooolta covardia i el que mai volia pensar, que està al PP pel càrrec que et doanaran... Això es diu hipocresia... no?

user PAU | Hace más de 13 años

Som Mallorqui,del PP,i no votare un partit a on mandi en bauça,i molt manco en Delgado de segon,quina vergonya per el partit i quin desastre per mallorca

user jette lang hartmann | Hace más de 13 años

A mì me parece que lo que està fuera de lugar y completamente fuera de lugar es como se han ido comportando todos los que ustedes llaman " barones" durante los ultimos meses. No hablo de los casos de corrupciòn pendientes . A todos ustedes no les importa ABSOLUTAMENTE NADA MÀS que ganar las proximas elecciones y en vez de hacer politica sana para el pueblo se enfrentan y disputan entre ustedes mismos y contra otros partidos. Me parece que la questiòn ès que nuestros " susodichos politicos " no tienen nì la màs minima idea de lo que esto significa . Si quieren llegar a tener la màs minima credibilidad lo mejor que pueden hacer hasta que lleguen las campañas de las elecciones es mantener sus boquitas cerradas.