user EL PUEBLO | Hace más de 7 años

Si Señor pura demagogia, no hay nadie de los que figurán, que de covijo en su casa a los necesitados, pero si les gusta figurar y hacer propaganda

user Arrufats | Hace más de 7 años

Pura demagogia y populismo, lo que interesa no lo hacen, gobernar bien y de forma eficiente.

user @Navegant Mallorquí | Hace más de 7 años

Animal? Lo que passa és que diu veritats com La Seu de grans i que no són "políticament correctes"! O no és ver que molta gent d'aquesta per sa seva religió ténen una manera d'entendre sa vida contraria a sa tradició occidental? Hi ha moltes dones universitàries entre ells, per posar un exemple?

user Preu per preu | Hace más de 7 años

Aquestes iniciatives estan bé. No dic que no. Si el que es volia era comprovar que en deu minuts tota Mallorca se podia comunicar, perfecte. Però el que no em sembla tan bé ni gens conseqüent amb el que se fa amb els que arriben en pastera. Si el foc a les torres era per suport a aquesta gent, aleshores quan arriben, com feren un grup la setmana passada, se'ls hauria de deixar i no cercar-los per part de la guàrdia civil. O una cosa o l'altra. En què quedam?

user Massa trolls amollats! | Hace más de 7 años

Veig que els trolls habituals treuen foc pels queixals i han rebut les ordres pertinents per tal de intentar empastifar una lloable i encomiable iniciativa. Vos haurien de donar un argumentari una mica més extens i assortit ja que arribau a avorrir. I, per favor, triau amb més imaginació els nicks, se vos veu d'una hora enfora "el plumero ppero". Les coses son bastant més senzilles. Una iniciativa que honora a un gran mallorqui, el doctor Joan Binimelis, un sistema de defensa emblematic construit i sostingut amb feines i esforços per la gent senzilla del poble i, finalment, mostra solidaritat i demana als poders publics que actuin i acompleixin la llei. Que hi teniu que dir alguna cosa?

user julia | Hace más de 7 años

Cuantos de los que encendieron las antorchas tendrían a esta gente en su casa? o en sus casas de vacaciones? y quiero saber cuanto ha costado este espectáculo que al final pagamos todos con nuestros impuestos

user Quasimodo | Hace más de 7 años

Las torres de defensa se construyeron para evitar la invasión, no para fomentarla. Se ve que esos no se han enterado.

user Ja està be | Hace más de 7 años

Al comentari Navegant mallorquí. Si tots aquests que vareu anar ahir a fer el paripé encenent les torres de defensa amb els polítics adoptassiu cada un de vosaltres a ca vostra families de refugiats no n'hi hauria ni un que passas fam ¿Per què no els adoptau i sou solidaris si és tant important per vosaltres i vos fa sentir tant be? Envers de tenir 2 cotxes un d'ells pels refugiats, envers de per Nadal menjar una porcella sencera, 3/4 de porcella pels refugiats i 1/2 per vosaltres, envers de fer 5 menjades en feis 2 la resta pels refugiats, envers del teu sou de 1000€, 500 per tu i 500 pels refugiats. Mira si és fácil!!!! Per què no ho feis? Saps que hi va de bé enroscar els problemas i les despeses en els altres i viure des cuento. A n'aquesta gent com vosaltres se'ls anomena hipòcrites. I deixau d'una vegada de criticar a les persones que no esteim d'acord amb aquesta gent que se'ls deixi tant de privilegis a costa dels propis mallorquins.

user Para el "humano" navegante | Hace más de 7 años

Un puente aereo hacia Arabia Saudi, navegante mallorquin, y menos ONG que van de turismo "solidario" con el rollo de los refugiados. Porque tenemos que meter en nuestra casa a gente que ni se integra ni tiene intenciones de hacerlo? porque sus hermanos en la fé que estan forrados con la renta per capita mas alta del mundo les dan la espalda y tenemos que meter en nuestra tierra a gente que a lo unico que viene es a dar problemas? cuantos muertos han provocado ya en Europa los terroristas infiltrados? cuantas mujeres violadas? No, de refugiados wellcome nada de nada, en todo caso puertas abiertas a los cristianos de la zona, esos que estan masacrando hasta en los mismos campos de refugiados

user Dedal | Hace más de 7 años

Supongo que toda esa caterva de políticos/as ya tienen preparado parte de sus sueldazos públicos y sus segundas residencias para acoger a los refugiados.