user unomas | Hace más de 13 años

Delgado tiene razón... el partido puede sobrevivir perfectamente... sin él, y sin Bauzá. De hecho, seguro que con Pastor o con Font tendrían muchísimos más votos que con los anormales de Delgado y Bauzá.

user Jaume | Hace más de 13 años

Joserra, rei, no anam. A aquest ritme tendràs quatre vots arreplegats de Calvià i poca cosa més. Déu meu, quina sortada per tots els altres partits!. Seràs tan beneit que no te'n dones compte! Fes-t'ho mirar (háztelo mirar, por si no lo entiendes)

user ana | Hace más de 13 años

Sabía que tarde o temprano el PP se destaparía el solito, lo que no esperaba es que fuera tan pronto. Ja ja ja ja !!!

user Dale | Hace más de 13 años

Que asco me da el PP y su fascismo repugnante y rancio. Cuando los enviaran a galeras, enemigos de Mallorca nuestra lengua y costumbres. Que no se enfade nadie pero estos ladrones, corruptos ya no deberían estar en política.

user Toni Coll | Hace más de 13 años

Animo Carlos que ellos mismos se marcharán de un partido que no tendrían que haber estado nunca !!!

user un de Pòrtol | Hace más de 13 años

Baussà, fes-t'ho mirar!! fins ara s'han guardat quatre xanxullos urbanístics teus a Marratxí, dins es calaix, perquè es creia en la teva honradesa, però per ara només segueixes els dictats de'n Delgado... s'homo de na Salom és un botifler encorbatat a ses ordres d'aquest calvianer nacional-feixista de "pro". ...què passarà si ara t'imputen?...et podràs presentar?...o no és el mateix receptar que prendre?

user Mallorquí emprenyat i nou ex-pepero | Hace más de 13 años

QUÈEE? Demà mateix en Rotger en Font i en Pastor haurien de presentar la seva baixa del partit per amor propi! Feis un altre partit nou o uniu-vos a UM. No és normal el que està passant al PP. En Rotger, en Font i en Pastor han fet molta feina per millorar Mallorca i aquest tipejo no ha fet res!!! És increíble! Mai més pens votar a es PP, vos heu equivocat totalment!

user JS | Hace más de 13 años

Si el PP aspira a governar les Illes Balears el que hauria de fer és un congrés extraordinari i triar un nou líder que sigui d'aquí i que conegui la realitat de la nostra terra, ja que en Bauzá ha enganat els qui li varen votar. UNA ALTRE opció és crear un nou partit d'aquí i aquets pijos del PP estarien obligats a pactar i s'haurien d'enviar aquesta mentalitat centralista. Ah, aquets comentaris diguent que els mallorquins som uns paletos, dons a voltros vos va anar bé emigrar a les Illes Balears quan a cavostra ho passàveu malament.

user Magdalena | Hace más de 13 años

"""""""""Delgado sácalos a todos ya!!!. Regionalismo? Si son todos una pandilla de catalanuflos camuflados en pueblos llenos de paletos. Sólo sirven para llorar. Necesitamos carácter y sangre española y no mallorquines descarrilados!""""""""""" Si tanta fòbia tens als mallorquins ja saps on hi ha barcos, avions o si vols surt de mallorca nedant... Intolerant, incult i per paleto tu, que vius a una illa y no has sortit mai de Palma!!!!!!!

user rodrat | Hace más de 13 años

El PP també podria viure sense tu i no t'ho deim!!!!!