user Illes Social | Hace más de 7 años

Sr. Fiscal: I els menors alumnes? Els hi prendrà denúncia si ho volen fer? O també hi hauran d'acudir amb els progenitors per poder-ho fer? Ah! Que no hi han caigut amb això! Vaja, vaja. Quelcom falla, començant per la fotografia als mitjans.

user Seny | Hace más de 7 años

Amb el màxim respecte, opin que això posa una vegada més pressió als mestres i violenta la comunitat educativa. De cercar respostes immediates i mesurades als conflictes podem passar a no intervenir per por i passar-ho tot a Fiscalia. Seny per valorar la gravetat dels conflictes, o és que els mestres i la comunitat educativa no saben valorar què ha de passar a Fiscalia i què no? Jo crec que podem caure, una vegada més i sense voler, en un nou episodi de descrèdit de la feina i criteris dels mestres, que no estan només per donar coneixements academics, si no per educar els nostre nins.

user Delación | Hace más de 7 años

¿Mediar, conciliar, restaurar, educar o criminalizar? ¡Qué es esto'

user Seriedad y logica. Estos payasos no engañan. | Hace más de 7 años

Para tener la peor y mas cara educacion que ahora tambien es violenta y abusadora y se dedica a proteger a los maltratadores y a amenazar a las victimas para proteger a "los suyos".... hace falta tener a la PEOR DE LA GENTUZA. Si habeis perdido toda la autoridad y todo el respeto es culpa vuestra y solo queda EXIGIR LA DIMISION DE TODOS LOS DIRECTIVOS

user Los culpables de los peores delitos MITIENDO | Hace más de 7 años

Ellos SON LOS CULPABLES del abuso, los que silencian y amenazan a las victimas para proteger a los suyos! Que verguenza y que asco que gente asi tenga cargos o este metido en la educacion! No solo son CUPABLES Y RESPONSABLES de la peor y mas cara educacion! Son tan toxicos y nocivos que tambien son responsables de promover y proteger la violencia y el abuso a la infancia. Miren sus expresiones! MIren sus caras! No queda duda sobre que clase de gente es y de porque esto es UNA GRAN ESTAFA

user Professorat i Autoridad socio educativa balear | Hace más de 7 años

Preocupant; Un Fiscal dient a un Conseller de la CAIB el que ha de fer. El/la director/a que no ho faci: responsabilitat civil? Penal? Administrativa? Patrimonial? Què diu l'Advocacia d'Armengol en aquesta signatura?

user Arantxaaaa | Hace más de 7 años

@ aria A: És vostè fiscal? Perquè el de l'oficina que diu, l'han fulminat, precisament, els Serveis Socials del seu Govern per xerec! I fiquen un bergant de l'IMAS! Els alumnes menors d'edat es mereixen quelcom millor que aquest March i la ingerència de l'Estat mitjançant la Fiscalia. Hi ha gent millor! Millors professionals per adobar els drets de l'Alumnat! Què punyetes saben la fuscalia i el conseller d'educació sobre dret administratiu del menor! Res!

user aria A. | Hace más de 7 años

Ido crec que això serà positiu, i si logram fer feina conjunta amb la Oficina dels drets del menor i els Serveis socials pot anar millor. Venim d'un desert en aquestes matèries, importava tan poc la infància que no escandalitzava ni tan sols el fet que hi hagués infants que van a léscola en dejú. Es curiós que se tengui mes esment en passar la ITV dels vehicles que en tenir cura de la correcta evolució dels infants.

user Arantxa | Hace más de 7 años

I per què no posan un fiscal de porter a cada centre educatiu? Menys fotos i més seny senyors!

user Qui? | Hace más de 7 años

Això serà una arma de doble fil. En primer lloc els centres ja no poden acumular més tasques( protocols absentísmes, prenvenció assejament, detecció de necessitats. ACIS....) sense contar amb el personal necessari. PTSC i ORIENTADORS als centres no cada quinze dies o menys. Ja no tenim hores dins l'horari per donar resposta a tantes tasques. Per altre banda aquestes notícies no haurien de sortir als diaris, sino fer-se d'una manera normal i arribar als centres com ariba tot el que ve de la conselleria. Quan surt als diaris sempre hi ha gent que ho enten malament. Dilluns molts de centres ja tendran "visites" demanant denuncies a fiscalia. I en 3r lloc, si les actuacions de menors no milloren, malament anam. Són lentes i la majoria de vegades després de la feinada i compromís que ha duit pels centres, acaben enviant informe dient que no hi ha indicis. Sobretot en els casos on el problema està dins la familia. Les costa molt donar la passa. Per tant molta notícia però a la realitat...