user manel atencia | Hace más de 7 años

lo triste para los que estábamos mas cercanos a sus ideas, volveremos a votar en blanco visto la capacidad de estos calamareeessss.... Los pueblos no son Palma, por favor.... bauza vete a casa yaaaaaaaa

user Jaume | Hace más de 7 años

I oblidareu, en definitiva, que aquestes illes tenen una idiosincràsia pròpia, una manera de fer les coses que difereix rotundament de les maneres castellanes, andaluses, extremenyes, gallegues, basques, canàries o catalanes. I, finalment, no oblidem que ningú es portador de la veritat absoluta. Ningú pot qualificar a un altre d’ignorant o incult pel fet de no combregar amb les seves idees ja que, de vegades, allà on un es pensa que no hi plou, no hi poden estar de goteres.

user Jaume | Hace más de 7 años

A tots els que critiquen l'imparcialitat de l'articulista els convido a llegir-ne alguns d'altres a n'aquest mateix diari. No donaré noms. Segur que vos identificareu prou amb els seus plantejaments. Oblidareu, per exemple, que mes rere mes, les vostres nòmines o pensions és veuen retallades considerablement perque grans senyors de castella segueixin robant i dilapidant els doblers que generen aquestes illes. Oblidareu, també, que els nostres fills i néts patiran a l'escola i a la universitat mancances que no pateixen a altres llocs d'espanya. Oblidareu que serem un número més a una llarga llista de malalts que esperen una operació rutinària. Oblidareu l’enorme dèficit que patim gràcies a plantejaments errònis del “estado de la nación”, dèficit que, per altra banda, no patiriem a un estat federal o sobirà... segueix.

user Los manolos | Hace más de 7 años

Y noo estaba muerto no no,,estaba de parranda!!

user Clarividente | Hace más de 7 años

Los votantes se equivocaron exepto el.

user Español | Hace más de 7 años

Ohhhh qué pena por el rotari sólo pensaba en el sillón como buen pseumasón

user T | Hace más de 7 años

Xarnoia,totalment d,acord. El millor que pot fer el PP,es recuperar-lo,i si fa tàndem amb en Delgado,encara millor.

user Xarnoia | Hace más de 7 años

Yo como, no votante del PP, pienso que hay que darle mas protagonismo a este sujeto, como mas comba se le de, mejor para sus adversarios, tanto de dentro como de afuera, es una fábrica de votos negativos hacia el PP

user @miguel | Hace más de 7 años

Sí, home, per això va aconseguir crispar a tanta gent distinta. I per això va perdre 15 escons de cop! Una fletxa, l'home.

user miguel | Hace más de 7 años

El mejor presidente que hemos tenido,