user Fart de tot | Hace más de 7 años

@Tome. ..Áu venga, ja comensám sa argumentari circular, fer una xerradeta per tornar allá matéix. Ses mentides catalo-impeeialistes ja les coneixem, fa devers cent anys que les deis.San historia es caperruada, i ja queda menys pero que aneu a catalonian a porgar fum.

user @Far de tot | Hace más de 7 años

Far o fart? Be, es catalá no es que estigui per demunt es valencia o es baleá o es lleidetá... es que les engloba a tots. Com es mallorquí englobaría es murero, es pobler, es palmesano o es teuja. Qui ha dit que estigui per demunt? Esta per demunt es castellá de s'andaluz o es cacereño? No, son modalitats de lo mateix. Venga...si li vols dir llemosí li dius, pero també es sa mateixa llengua.

user Far de tot | Hace más de 7 años

@Tomeu...Es catalá se ha erigit como origen i "Madre Transmisora" de totes ses variants des Llemosí, i ho saps. Ja ho va dir en Mossén Alcover,¿Quin dret te es català per estar per demúnt des Valencia o des Mallorquí? ..Cap ni un!!! I aixó també ho saps.

user @Gonzalo Calvo | Hace más de 7 años

Tomo nota del autor que anota y trataré de leer sobre sus teorías. Lo que cita usted es muy anterior a la problemática que divide este foro. Ojalá se hubiera mantenido esa posible lengua común, pero ya no es el caso. Como ojalá se hubiera mantenido el latín en toda Europa y ahora no estaríamos hablando de francés, alemán, etc etc. Gracias por su aportación. Siempre vienen bien otras visiones.

user Bernat | Hace más de 7 años

Cap Amunt ses Nostres Illes Balears lliures de pancatalanisme..!! Mai sa nostra Terra Balear será lo que voltros voleu.. dets politicament inventats Pastissos catalans... tots ets pancas de ses Nostres Illes son uns traîdors i uns renegats de sa seva Terra .. Barco , Arruix

user @Toni | Hace más de 7 años

Aquestes afirmacions son "porque yo lo digo y basta". Molt ben argumentat.

user @Tomeu | Hace más de 7 años

S'argument que dones per contestar s'academic resum de una filologa hispanica es lamentable. Desprestigies una universitat (que no sabem si es a sa que va estodiar) i aixo no es una rao demostrativa de res. En tot cas, si una persona amb titulacio (jo de filología no en tenc) diu una cosa, tens tu estudis que demostrin sa teva capacitació per mantenir sa teva teoría o que sa seva es falsa? Perque dir que s'altre está equivocat i demanar-li proves o desprestigia lo que diu, ho podem fer tots. Argumenta si vols ses teves teoríes i les te comprarem o no, segons mos paresquin encertades, pero no has de descalificar ningú. Personalment crec que per algún motiu no vols aceptar es nom de "catalá" i sercaras set peus a un moix per dirli un altre nom, pero saps, perque ho saps, que estam parlant de la mateixa llengua.Per poc entes que siguis ho saps. Una altre cosa es no voler-ho admetre.

user La educación es lo primero. | Hace más de 7 años

@ Lamentable vuestra mala educación ¿no te suena el Nick das penita? es como el refrán los mismos perros diferentes collares.

user Fart de tot | Hace más de 7 años

Vale!!...Que fasin aquets referendums també,pero ho torn ha dir,,No ni há!!! i no ni há perque sa potada que ses illes vos pegarían sería monumental.

user @fart de tot | Hace más de 7 años

Jo reclam un referèndum per decidir si la Terra és plana (per molt que camini mai la veig rodona). Ah!! i també un referèndum per si a espaÑa se xerra espaÑol, si a Argentina xerren argentí, a Mèxic mexicà, a Brazil brasiler (o amazonià), a Austria austríac i a Austràlia australienès. Peeeeeeeer faaaaaaaavoooooor, que feis molta pena. I molta vergonya a qualsevol amb MIG dit de front.