user @DE PRIMERA MA | Hace más de 7 años

Mil i pico d'alumnes que no parlen castellà? M'imagin que molts són de paisos on les dones no ténen tants de drets com els homes i on es castiga la homosexualitat amb presó i que per a ells és una cosa ben normal. Molta gent d'aquesta és subvencionada, fins i tot amb targeta sanitària grautuïta, per aquest govern progressista (?), que presumeix de feminista i d'estar a favor dels drets del col.ectiu LGTBI (incohorència elevada al seu màxim exponent)... Gent així no mos fa falta.

user Angelcaído | Hace más de 7 años

Bien por Ciudadanos y el segundo paso es pasar a las MODALIDADES INSULARES.....Catalán peninsular en la península.

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

La resta del trabucat si que te graci, algunes coses son certes pero pobret no sap ni lletgir i fa l'interpretació que el seu capet li diu que faci, i aquí la caga practicament en tot. Au fi de la discusió. Aposta si tens pitera i si no calla que ja estàs bastant retratat amb les teves opinions.

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

buboteta lo del català i l'edat si que es veritat. Ara que per com penses segurament sov bastant mes jove, al manco de cap que tu hi tens molt de mal i no son crosteres que tú. I fins aquí hem arribat, no vull que el teu delirium tremens s'agravi encara mes de lo que ja està.

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

De mentida res, trabucadet, o no pot haver un Jose Miguel andalus i que ho hagui dit. Jo mai he signat amb Jos´´e Miguel, sino que sempre ho faig amb el nom correcte que es Josep Miquel. Aquell dia sui alfgú ho va dir devies estar bastant mes trabucadet de lo normal. Aposta ninet mira es pot coneixer la IP del suposat José Miguel andalus (si es que no es una alucinació) sobre el respecte, de que serà diferent del meu, et don avantatge de 20.000 contra 1 Que, tens pitera? Que pu tes has de tenir si ets un no-ningú, au calle i segueix amb les alucinacions. Que es pot esperar d'algú que no te lo que s'ha de tenir per sostenir el que asegura.

user alucinado | Hace más de 7 años

En otra ocasión dices que eres una persona mayor, que no ha podido estudiar en catalán y que has tenido que aprender ya de mayor, por eso cometes faltas de ortografía, A VER SI TE ACLARAS Y DEJAS DE MENTIR ?

user Alberto | Hace más de 7 años

El fracaso escolar en baleares no es debido al bilinguismo, es debido a la inmigración. El fracaso cae mayoritariamente sobre este sector de la sociedad. Entre mallorquines bilingues el fracaso escolar es bajo.

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

Luna Barceló, un personatge que vol medrar en política en que com a polític no hagui encara demostrat absolutament res. No es extrany es lo que fan alguns que a la seva vida privada no tenen gaires beneficis. O no ens hauriem de demanar perque no està donant clases a alguna facultat? La resposat es senzilla, possiblement pel seu nivell, perque si fos bo segurament no hauria de dedicar-se a la política. I mes si feim cas a lo que va dir de perque el posaren de cap de llista.

user alucinado | Hace más de 7 años

Jose Miguel, lo de que eres andaluz, lo has dicho tu, o también es mentira ? otra mentira mas de las muchas que has dicho por aquí ? que eras andaluz, ahora dices que no, que tienes tres carreras, luego dices que estas estudiando en la uib, luego dices que estas en el colegio, luego dices que trabajas y no estudias, que en tu trabajo ganas muchísimo dinero, luego dices que eres muy joven, y que no sabes cual es tu futuro, luego dices que me quieres presentar a tu novio, y luego dices que no es cierto que tienes novio, PARA MENTIR TANTO, HAY QUE TENER UNA MEMORIA QUE TU NO TIENES, ERES PATETICO ADEMAS MENTIROSO CRONICO

user mario | Hace más de 7 años

per una persona que coneix la submisió / agresió / humillació a la que es va tenir que enfrontar catalunya i balears no s'enten. Aquest plantajament per part d'una persona analfabeta la puc arribar a entendre, aixo no.