Ros Ros | Hace 28 días

Descansa en paz pobre mujer que final más triste

Pablo Balaguer Pablo Balaguer | Hace 29 días

Muy triste. DEP. Condols a sa família. Y poner la foto de la asesina por si sale apartarnos y no tener problemas....

Menorquí Menorquí | Hace 30 días

Jak, ah, comences bé, ja d'entrada insultant. Un altre de la corda d'aquell. 1. Insultes 2. Escrius malament la màxima llatina, que se diu "Excusatio" i "accusatio" amb "S" , i "manifesta" , no "fiesta". 3. Ja m'explicaràs de què m' "excusat"/"disculpat" jo . Flipes? (Aquesta petició és retòrica. Estalvia-te-la)

user Jak | Hace 30 días

CharlieLa Susodicha una flipada de gym , de verdad que la conozco

user Jak | Hace 30 días

MenorquíQuin pardal que ets. "Excutatio non petita accutatio manifiesta

user Nickname | Hace 30 días

Los mayores deberían tener derecho a una protección similar a la de los menores, ya que se ven desprotegidos. Si hubiera sido otro tipo de maltrato en los q la sociedad está más concienciada, hubieran avisado o puesto denuncia.

Menorquí Menorquí | Hace 30 días

Però (a part del fet criminal totalment repudiable) el publicar què opinen el veíns d'una persona es subjectiu , perquè tot depend de com els caus. Per exemple , jo dels 10 veíns que tinc a prop, els 4 de la part dreta em porto bé i saludo amb cordialitat amb tots, no obstant dels 6 de la part esquerra, 2 els caic malament, per cridar-li l'atenció (educadamnt) per tenir a diari el canet lladrant molestant (matí-horabaixa-vespre , inclús qualque matinada) , i sovint música a tot volum, on no només no en varen fer cas al avisar-li (vàries vegades), si no que al damunt el tiu se'n fotia de mi i un día em va insultar (per l'esquena quan jo aparcava cotxe) e intentat "humiliar" riguent-se de mí ; cosa que no li vaig consentir, anant a deixar-li ben clar. A partir d'aquí, "enemic meu" (jo l'ignoro) ; això sí, ja no ha tornat a molestar ni dir-me res més . I s'altre que queda, com és amic d'aquesta mala persona, es nota que el seu amic em va difamar, i tampoc ja saluda, encara que no he tingut mai res de RES amb ells, com els altres 9 veíns. Per això dic que és subjectiu.

user Aixòésescolmo | Hace un mes

Alexane"En una ocasión agredió a su padre y se fue detenida". No sabemos si hubo más denuncias. Sí las hubo, es como todo, al juzgado y a la calle en menos de 24 horas. Como mucho, orden de alejamiento que está persona, que se ve que tenía las neuronas justas para no cagarse encima, no hubiera cumplido.

user xisco | Hace un mes

AlexaneBien de acuerdo contigo muy triste y una auténtica tragedia. DEP.

Charlie Charlie | Hace un mes

¿Sencillamente "sólo" por un arrebato y ya está?,¿no había móvil económico ni nada por el estilo?.No se menciona como la trasladó ella sola...🤔