user sargantana | Hace un mes

Bon viatge a la 2a federacio al menys mostrant dignitat i orgull en aquest final de temporada. Vos desitjo torneu a pujar el mes aviat possible. Dit per un mallorquinista.

Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. | Hace un mes

Jordi Roger, Joger tiene tiene tiene grande el corazón. Jordi Roger, Jordi Roger es un gran tipo, no hay discusión

user sisto | Hace un mes

Acaricia!!! Yo creo que ya se acomoda, lo siento por el atletico baleares, es una lastima que despues de estar a punto de subir en temporadas pasadas, ahora baje.

user Jutipiris | Hace un mes

L'unic comentari que faré, és una reiteració d'altres vegades: El dia que engegaren a n'en Mandiola va començar la costa per avall.

user Doohan34 | Hace un mes

Que tal la paella 🥘

user Realista | Hace un mes

Ara crec que ja podem dir que el Baleares ja és equip de 2ªFederació. Sa veritat que no estic enfadat, estic molest amb els directius d'haver aguantat al senyor Jordi Roger fins ara quan ja no té remei! Tot va començar quan el varen destituir com entrenador i després li varen tornar posar i se'l varen menjar de secretari. En Xavi Calm ho va fer molt be i en Roger se'l va carregar perquè li feia sombra. Els culpables són el president i l'altre ros de devora, aquests són els que han de plegar del Baleares, no tenen ni idea de fer un projecte deportiu. Només a cop de talonari i així no van les coses al futbol més modest. Com diuen qualquns comentaris, fa falta una bona netetja!! El meu parer és que jo aguantaria tots aquests jugadors perquè per jugar a 2ªRFEF sí que tenen el nivell. Els diria que es comta amb ells però amb una rebaixa de sa fitxa. El que vulgui quedar, bien, els qui no, bon viatge! Referent a l'entrenador Jaume Mut, NO m'agrada gens ni una mica. Juga a no perdre, i quan jugues així, sols perdre com va passar ahir!! No ficam ni un gol! Juga amb un 4-4-2 que es converteix amb un 4-4-1-1 ó amb un 4-5-1 jugant a dins ca teva!! L'Ibiza ja sabem quin president té i com són els seus negocis bruts. I si a n'això li afegeixes com són i eren per la Federació de Futbol, ja sabem com va funcionar apuntar a l'Ibiza!! Ay, ay, aquest sobres........ amb Amadeo Salvo.

user afb | Hace un mes

Soy seguidor mallorquinista y preferiría mucho más que el Atlético Baleares se salvara a que el Ibiza ascendiera a Segunda División. Este es un club montado sobre el dinero que en su momento ascendió a Segunda B en los despachos porque compró la plaza de un equipo que descendió a Tercera por impagos y representa a una isla cuyo motor económico son las discotecas que son bancos de prueba y mercadillos de drogas de diseño y un lugar donde campa una auténtica mafia del mercado inmobiliario. Menorca se merece mucho más tener un equipo de fútbol en categoria semi-profesional o profesional que Ibiza... Por otra parte, he de reconocer que Mut es un buen entrenador pero que al Baleares no lo salvan del descenso ni los mismísimos Ancelotti o Guardiola porque no tiene plantilla para jugar en esta categoría y la culpa no es de los aficionados balearicos sino de la directiva.

user Cap amunt | Hace un mes

Ingo, desde que ets a Mallorca no has aconseguit cap objectiu que has venut a s'aficio.

user Cap amunt | Hace un mes

Mut, encara creus que mos salvarem?

user Biel | Hace un mes

Els millors desitgos per tots els balearicos d'un mallorquinista. Esperem que l'any que ve passeu un poc de gust i torneu a pujar. I un poc de neteja al club, falta li fa.