user Fart de tot | Hace más de 7 años

La ceguera y la sordera a la vez junto con el empecinamiento son los culpables de que Baleares este a la cola en calidad de enseñanza en Europa,y así seguiremos,los que tengan posibles avanzarán y los que no serán camareros...Damos pena.

user @fart de tot | Hace más de 7 años

(2/2) Segons les estadístiques quan més estudis tenen els pares a una unitat familiar més possibilitats hi han que un fill segueixi estudiant; quan menys crítica és la situació econòmica d'una unitat familiar més possibilitats hi han de que un fill segueixi estudiant. Té molt a veure l'entorn familiar i social, no és el mateix un estudiant d'un barri marginat que el d'un barri més acomodat. Si el model econòmic i productiu està basat únicament en el sector serveis, com és el monocultiu turístic en el cas de Balears, amb moltes feines que requereixen -o són ofertades i acceptades- amb poca formació ja tens gairebé tots els ingredients. L'ensenyança en Català no té RES a veure amb el fracàs escolar. Cerca't tu algun dels treballs dels que et parlava i no em facis a mi fer-te la feina

user @fart de tot | Hace más de 7 años

(1/2) Torna-m'hi torna-hi!!!! Quin art teniu en voler girar la truita i manipular els arguments!! "la coexistencia de gentes de distintas procedencias complica la enseñanza y la acerca al fracaso". FALS!! Segons la vostra teoria qualsevol estudiant de la resta del món (excepte part de sudamèrica) estaria gairebé condemnat al fracàs. FALS i una immensa estupidesa i això ja desmonta per complet tots els teus arguments. A més te record que a Balears NO EXISTEIX LA IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA i en les assignatures en Català per alguna cosa hi havien professors de reforç que el vostre estimat baussà se va carregar i que poc a poc tornen al seu treball.

user Fart de tot | Hace más de 7 años

Por supuesto que la coexistencia de gentes de distintas procedencias complica la enseñanza y la acerca al fracaso.Sabiendo esto:Porqué se insiste en un modelo educativo que no funciona?...Si desconoces o no dominas el idioma en el cual te imparten las materias las posibilidades de que no las asimiles se multiplican por mil,y pienso yo que la culpa es de docentes y administración por insistir en un modelo educativos que aplicados con visión politica y no practica condena a los escolares al abandono de sus estudios amen de no graduarse...La solución bajo mi punto de vista y dadas las circunstancias socio economicas es dar libertad a los colegios para que apliquen un modelo acorde a la realidad socio economica del lugar,esta demostrado vistos los resultados que la enseñanza en catalán como idioma idioma mayoritario no funciona,el catalán debería ser una asignatura mas...pero claro,eso no lo quiere admitir nadie y seguro que me darán un buen numero de negativos.

user @Fart de tot | Hace más de 7 años

Ningú nega el problema, simplement que és una autèntica xuminada atribuir-ho a la Llengua Pròpia de Balears. Propaganda interessada per tots sabem quin personal d'ideologia ben coneguda. La xarxa està plena d'estudis i treballs de sociòlegs i especialistes en geografia humana i tots coincideixen que les causes són els models socio econòmics i els models productius de cada societat. Cada societat és única per tant la seva problemàtica també però els comuns denominadors són inqüestionables.

user Far de tot | Hace más de 7 años

El índice de fracaso y abandono escolar es también el más alto de España,y sabiendo que el índice de fracaso y abandono escolar más alto de Europa es el de los escolares de España me atrevo al afirmar: "El índice de fracaso y abandono escolar más alto de Europa es el de los alumnos de las Baleares...Triste mérito para los docentes y la administración autonómica que son quienes tienen las competencias sobre la materia.

user @Fernando Agudo | Hace más de 7 años

Les notes d'espaÑol també són superiors que a altres comunitats on la llengua pròpia és el castellà. També deu tenir la culpa la Llengua Catalana, no?

user pepet | Hace más de 7 años

Si es que esa porquería de adoctrinamiento catalanista no se aguanta, nuestros hijos son hoy los mas tontos de Europa

user Fernando Agudo | Hace más de 7 años

Sí, pero en Baleares se habla mejor el catalán que en las comunidades de La Rioja, Castilla y León, Madrid, País Vasco, Castilla-la Mancha y Extremadura.

user En Pau | Hace más de 7 años

Segons els antimallorquins renegats panespaÑolistes i venuts a castella el fracàs escolar a les comunitats monolíngües de l'estat també deu ser degut a la Llengua Catalana. Dels exemples de la notícia, La Rioja, una petita comunitat que li permet una de les millors inversions per càpita de l'estat; País Basc, Concert Econòmic que li permet majors inversions en Educació; comunitat de Madrid, inversions per llei de capitalitat i ingressos per la cotització d'empreses i funcionaris d'arreu de l'estat; Castella - Lleó i Extremadura, no se pot dir que siguin potències en indústria i/o turisme, o continues estudiant o te'n vas a cateva. Segur que tots, tots, tots, a la vegada, heu pensat que és degut a causes socioeconòmiques i del model productiu. Però a Balears té la culpa la Nostra Llengua. Ironia Mode = OFF