user Jcbb | Hace un mes

Banyeta verdaON DIU "SA MALLORCA" ? ON "vivales" ? On ho diu ?

Òscar Fornés Òscar Fornés | Hace un mes

Quina pudor!!!

user Banyeta verda | Hace un mes

Humor només apte per llonguets que riuen en sentir es parlar d'un de poble. Un Casta més. Més de dretes que s'aigo freda, ranci com sa naftalina i llepaculs de pepesunos. Equivalent a un català listillo que diu "sa Mallorca" per salar allà on no toca. No és agontador.

user palmesano | Hace un mes

Grande Mado Pereta, aquí un admirador teu!

user Cap amunt | Hace un mes

JcbbCrec que he estat es primer en dir que no m'agrada. Después d'haver llegit es seu comentari me sap greu si s'ha sentit ofès. No tenc res en contra d'aquest actor ni de sa seva feina. Però a mi es seu personatge me fa vergonya i pena, ben igual que sa cadena nacional que l'ha contractat. Estic content per ell perquè segur que guanyarà bastant de doblets però jo li posaria una multa cada vegada que diu que és de Mallorca.

user coro | Hace un mes

Només esper que s,ajuntament des meu poble no hi tudi ni un cèntim amb aquest personatge. No té ni mica de gracia.

user DAVID JIMENEZ | Hace un mes

GRANDE el personaje y más GRANDE EL ACTOR con ese corazón inmenso que tiene!!!

user Jcbb | Hace un mes

ENHORABONA Se nota que molta gent que escriu als comentaris des diaris és gent que escriu per fer mal. No només en aquest tema, en tots els temes. Particularment m'agrada MADÒ PERETA. I ? Hi ha alguna problema ? M'agrada i punt. ës d'admirar que un personatge còmic com aquest aguanti 25 anys sense aturar i que hagi aconseguit arribar a sa televisió nacional per sa seva bona feina. Si a algú no li agrada que no el miri i punt. Sa major democràcia la té es comandament de sa tv. Madò Pereta és un personatge que diverteix a mooolta gent. Xerra clar. No té manies a s'hora de xerrar d'alguns temes. S'afica dins bassiots ben grossos, Defensa sa nostra llengua. Fa promoció de Mallorca des d'un punt seriós a sa TV Nacional. Col:labora en causes benèfiques. Actua sense cobrar a ses residències de persones majors. Sa darrera funció benèfica ha estat a sa residència d'Algaida. Lluita contra es canvi climàtic en es seus xous. Defensa sa llibertat de pensament. S'afica contra es polítics, tant d'esquerres com de dretes, com des mig ( i això els posa molt nirviosos) Conta bons acudits. És proper... i moltes coses positives més. Natural que hi pugui haver gententa a qui lo li agrada o no la soporta. No se pot agradar a tot el món. Però allò que és seu és seu i punt. Què hi ha psedoculturetes a qui no els hi agrada? Natural. Què fa riure a diferents gernacions? També. Es mallorquins/es no hem estat mai GRANS DEFENSORS des nostros artistes. Encara record quan va morir en Xesc Forteza que se va fer es funeral a la Seu perquè així hi podria caber tothom. Una merdaaaa, la Seu estava més que mig buida! Es mallorquins defensam abans una cosa de fora, que xerra com els de fora, que fa humor com els de fora... que un des nostros malgrat no mos agradi. Som així! Hauríem d'apendre d'altres indrets de com aprecien, admiren, segueixen... els seus artistes. Noltros només sabem criticar i xerrar de portes endins. Madò Pereta, feis molt bé de seguir lluitant i de continuar. No afluixeu, dona. I a qui critiqui o no li agradeu que s'hi posi un floc! Ja esper/esperam sa vostra versió de ZORRA !!! Segur que mos fareu treure, com a mínim, un somriure! Gràcies. Com he vist avui publicat a ses xarxes socials : "EN ESTOS TIEMPOS DONDE SE DISCUTE POR TODO. LA GENTE QUE TE HACE REÍR VALE EL DOBLE"

user Jcbb | Hace un mes

Cap amuntno se pot agradar a tothom. A mi m'encanta

user Snakeatope | Hace un mes

Claro que sí!!!! Sin pelos en la lengua