user TM | Hace un mes

Som i SeremUna altra vegada opines de manera generalitzada. Conec gent que, a pesar d'haver-s'ho currat i haver aprovat una oposició en el seu moment, no va tenir plaça. I ara, amb el concurs de mèrits, s'ha fet justícia amb aquestes persones. Però bé, vosaltres a seguir tirant pestes i enfrontant la gent.

user Lena | Hace un mes

TMPrecisament, que hagin estat nomenats funcionaris de carrera directament, sense haver de passar per un any de pràctiques és una equivocació més del concurs de mèrits, sobretot quan el mateix procés no garantia que qui fos estabilitzat tengués experiència a la pública (i que, per tant, com a mínim, hagués estat tutoritzat com a interí), ni en l'especialitat corresponent.

Som i Serem Som i Serem | Hace un mes

TMNomés deus ser tu que opines que qui ha aprovat oposicions estigui igual que qui no les ha aprovat. Que les oposicions estiguin desfasades és un altre tema, lo injust és canviar les normes a mitjans de partida

user Lena | Hace un mes

TMSabem que tanmateix tots van ser nomenats funcionaris, uns de carrera i els altres en pràctiques, en el 2023. No s'entén tant de privilegi quan el concurs de mèrits ha fet que s'estabilitzassin persones amb cap dia de servei a la pública o en especialitats per a les quals no tenien la titulació requerida. Això, mentre que molts interins en frau de llei no han estat estabilitzats... Alhora, cal tenir en compte que molts funcionaris en pràctiques, si no haguessin aprovat les oposicions, haurien quedat també en frau de llei. No tots els funcionaris en pràctiques tenim poca experiència. S'hagués pogut dur a terme una estabilització sense generar tant de perjudici a determinats col·lectius. Al final, sembla s'estigui aconseguint enfrontar els docents entre ells, quan tot prové d'una mala gestió per part de l'administració.

user TM | Hace un mes

Som i SeremPerò això per què, perquè ho dius tu? En quina normativa te bases? Perquè si és qüestió d'opinar, jo també puc opinar que les oposicions no garanteixen necessàriament que entren els millors o els que faran millor la feina, és un sistema obsolet que deixa molta gent pel camí i alguns que l'han superat inclús tocats, després de tant de patiment. Reivindicar això no sé a què es deu, si a la inèrcia de tants d'anys fent-ho així o si al fet que ens hem deshumanitzat del tot.

Som i Serem Som i Serem | Hace un mes

TMMai s'hauria d'haver equiparat a qui ha estudiat molt per aprovar unes oposicions i qui no. Primer que triïn els que tenen oposicions, després els estabilitzats. La meritocràcia s'ha d'imposar, si no, cream sensació d'injustícia, d'irrellevància de l'esforç i mèrit

user TM | Hace un mes

Som i SeremMe sembla que uns dels criteris que s'han tengut en compte a l'hora de decidir en quin ordre es tria és que el procés d'estabilització és anterior a l'altre procés (el primer és de 2022, mentre que les oposicions són de 2023). És a dir, els que han accedit a una plaça de funcionari de carrera abans, independentment de si t'agrada més o menys com s'ha fet el concurs, trien primer.

user BURNE | Hace un mes

Antes de la nefasta entrega a las comunidades autónomas de ciertas competencias sobre el funcionariado en general, las plazas a cubrir eran mucho más limpias y democráticas. 1ª Se publicaban las plazas vacantes 2º Se iniciaba el concurso de traslados a los que ya estaban en plantilla, por si deseaban cambiar de sitio 3º Oposición libre de las plazas que quedaban, y sacaran las notas que se sacaran, si había doscientas plazas, se daban a los doscientos con más puntuación. NO HABIA APROBADOS SIN PLAZA. No había ninguna consolidación de plazas POR SER interinos, PORQUE CADA AÑO POR LEY SALÍAN TODAS LAS PLAZAS DISPONIBLES A CONCURSO Y OPOSICIÓN LIBRE. Cuando no salen las plazas cada año, se produce este "tapón" que solo conlleva problemas.

Som i Serem Som i Serem | Hace un mes

Hi hauria d'haver dues llistes, primer que triïn els que han aprovat oposicions i han fet pràctiques. Després que triïn els estabilitzats. El problema són els sindicats que estan plens d'estabilitzats. No se podia fer pitjor, no entenc com el govern actual no fa justícia i ho agafa com a mostra de la mala gestió del pacte anterior

user Alegria | Hace un mes

Al concurs de trasllats es compten els anys que has fet com a funcionari de carrera i als "estabilitzats" els han comptat TOTS els anys que han fet feina com a interins ( que encara no eren funcionaris). Al primer concurs que estam obligats a presentar-mos TOTHOM hi participa amb 0 punts d'experiència, i només es participa amb la nota d'oposicions (concurs-oposició). A més a més els estabilitzats no han hagut de fer unes pràctiques per accedir a ser funcionaris. Els estabilitzats han obtingut una plaça amb els punts que havien acumulat després d'anys de fer d'interins devora ca seva, canviant cada any que volien si no els agradava el centre. Molts dels estabilitzats no s'han presentat mai a oposicions perquè tenien feina assegurada com a interins i devora ca seva. Ara els han fet funcionaris definitius i els compten TOTS els punts com si haguessin aprovat les oposicons els primer dia que començaren a fer feina d'interins. Quina hauria estat la solució per jo ? Idò primer que els estabilitzats haguessin de fer unes pràctiques ( recordau que molts d'opositors han fet d'interins i també tenen experiència i així i tot han de fer les pràctiques). Després que els estabilitzats participassin al concurs de trasllats amb la nota d'oposicions i que la seva experiència només comptats per la segona vegada que anassin al concurs de trasllats. D'aquesta manera TOTHOM participaria al seu primer concurs de trallats amb una nota (d'oposicions o de pràctiques) i l'adjudicació de places "podria" ser un poc més equilibrada. Però per fer-ho d'aquesta manera les persones de la conselleria havien de visitar els centres ....i això és feina !!!