user Uepcomanam! | Hace un mes

Un peòn q ha deixat de fet falta, ja no serveix per sa feina de fer renou i crear caos, ara tot sol i a pagar multes i deutes, no aprenen mai... manipulació i segur q falses promeses q no han complit.

Pep Toni Pep Toni | Hace un mes

Pídele explicaciones a los que te han abandonado, es decir PP y VOX.

user Pepet | Hace un mes

MarBoschMolte bandereta,i molte presunció d'inocencia i ja veus...

user Albó | Hace un mes

Aixxxx que els voxeros t'han deixat sol.... me caaaa...a esporgar fum.

MarBosch MarBosch | Hace un mes

Víctor sanchezEl pitjor que pots fer es contar mitges veritats, perquè les veritats completes són: a) Quan es va decretar el confinament fou per a TOT l'estat i després el govern central autoritzà als governs autonòmics que podien adequar la situació segons els indexs de la pandèmia. b) La Comunitat de Madrid fou la primera que decretà l'obertura dels establiments de restauració. c) Madrid, com sempre la primera, és la regió Europea amb l'índex més alt de mortalitat durant la pandèmia. I em dol no recordar el nom del científic del CSIC que literalment va dir que les directrius que es donaven des del govern de la Comunitat de Madrid fregaven la subnormalitat (tal cual ho amollà). Per cert, el confinament no fou il·legal, sinó que els tribunals entenien que havia de ser més estricte, d'acord amb el nivell d'alarma. Podeu llegir la sentència i és molt clarificant.

user Antonio Bibiloni | Hace un mes

No se puede ir contra la administración y el sistema, te aniquila. Tanto si tienes razón como si no la tienes.

Frankk Mallorca Frankk Mallorca | Hace un mes

Victor fue uno de los pocos que plantó cara a las medidas ANTICONSTITUCIONALES Y RUINA DE MUCHAS FAMILIAS IMPUESTAS POR EL TOTALITARISMO HATMENGOLIANO QUE NOS TRAGAMOS A PORRAZOS... Mientras la Hatmengola Gin Tonics arrestó ilegalmente a centenares de miles de Baleares y arruinó miles de negocios muchos de los cuales ya nunca se han recuperado.. los amos la premian con un supercargo y da igual que sea semi retrasada mental cuando más simplona mas puestazo... y Victor y otros que luchaban por su patrimonio y sus negocios.. apaleados y arruinados.. MORALEJA LOS POLÍTICOS NOS QUIEREN ARRUINADOS.. Y CADA AÑO MÁS Y MÁS POBRES... MIENTRAS ELLOS.. FROTÁNDOSE LAS GARRAS Y LLENANDO LOS CAZOS... OBEDIENTES A SUS AMOS.

user josepv | Hace un mes

N'Ayuso i en Jorge Campos l'han adoptat. Viuen a Madrid, al barrio de Salamanca. Són feliços i ja no tornaran mai més aquí. Tant de bo...

user Rebelde | Hace un mes

Es posible que tu amiga Ayuso te ayude, si le solucionas el MARRON, de las mascarillas de su noviete.

user celiacs | Hace un mes

Hace unos meses queria vender un restaurante. Menos mal que no lo compré