Som i Serem Som i Serem | Hace 2 meses

LucasVaja doi. Aquí la guerra no fou feixistes contra comunistes, aquí la guerra fou un cop d'estat dels feixistes contra la democràcia. No hi havia el comunisme, i no hi va haver dos bàndols iguals, fou un cop d'estat

user Dr.Offensor | Hace 2 meses

Som i SeremEls nivells econòmics de transport de mercaderies al port de Barcelona, per possar un exemple, no es començaren a recuperar a principis dels anys 50, després que els bombardejos feixistes fessin tornar les instal·lacions portuàries al sXIX. Com per estar orgullós. Els defensors del franquisme haurien de ser declarats fora de la llei.

user Dr.Offensor | Hace 2 meses

mallorquinsubNo, fou una dictadura criminal, sorgida d’n cop d’Estat il·legal i il·legítim contra el govern democràtic Republicà. El progrés d’una nació mai es pot fonamentar damunt la pèrdua de drets, llibertats i persones innocents. Intentar justificar això és propi de partidaris del feixisme. Impresentables les seves reflexions i les seves paraules. Un insult a la memòria de milers de repressaliats.

user Lucas | Hace 2 meses

Basta veure les antigues dues Alemànies. Una on se vivia bé, la capitalista; una altra, una pressó inhòspita, la comunista. Però és més chachi seguir somniant amb ideals, fantasies i poemes. Va morir molta bona gent, va ser represaliada molta bona gent, però si haguèssin guanyat elscomunistes, hauria estat MOLT pitjor.

Som i Serem Som i Serem | Hace 2 meses

mallorquinsubHi havia sensació de progrés, normal, després de lo pitjor, no és pot empitjorar. Els teus arguments són simplistes, i lo de la segona potència ja és de xiste. Sense la dictadura franquista, Espanya podria ser un estat pròsper que no depengués de l'oci dels demés, podríem tenir industria i no ser els cambrers de l'europa desenvolupada. La dictadura mos va fer retrocedir cent anys. Te repetesc, hauries d'estar empagueït de defensar el pitjor que ens ha passat

user mallorquinsub | Hace 2 meses

Som i SeremAl contrari, estig molt orgullos i moltisima gent com pots veure, es vera que no havia llibertat politica, va esser una dictadura politica, pero havia llibertat economica, es va crear una clase mitja prospera, mallorca era per els mallorquins, espanya era per els espanyols, es va crear sa jubilacio per primera vegade, havia seguretat a ses fronteras al carrer, ens varem obrir al turisme i varem arribar a ser sa 2na potencia darrera del japo.

Som i Serem Som i Serem | Hace 2 meses

mallorquinsubIntentar justificar la dictadura franquista és intolerable, hauries d'estar empagueït

user Usuario | Hace 2 meses

Este señor era un liberticida, defensor de la ideología que más personas ha esclavizado y asesinado a lo largo de la historia. Ya resulta muy lamentable que una defensora del comunismo, como la picornell, que de haber podido hubiera convertido a mallorca en un soviet, siga teniendo un homenaje de sus acólitos en el molinar, sin que el nuevo ayuntamiento haya cambiado nada.

user Eduardo | Hace 2 meses

Stalin ejecutó a 1.200.000 en 1 año. Nos libramos de buena

user CHIVAS | Hace 2 meses

si hubiese ganado la República EN 1939 beberiamos VODKA, nos llamaríamos en vez de FERNANDEZ @ BOSKOV, Seríamos Rubios, no estaríamos en la OTAN, tendríamos la bomba atómica, habríamos pasado más hambre que un soldado de Tarragona, seríamos una base militar soviética con submarinos nucleares, habriamos entrado en la segunda guerra mundial y quizas el 50 por ciento de la población mallorquina hubiera desaparecido por la guerra,tendríamos prospección de gas y petróleo en el mediterráneo, no tendríamos delincuencia casera, tendriamos un doctor SCHIVAGO etc etc etc, comparen y decidan que hubiera sido lo mejor