user Oceà | Hace un mes

CHIVAS, això no em preocupa, perquè aquesta aigua està dins els cicles naturals de la Natura. A mi el que em preocupa és que a nosaltres, com illencs, ens demanin sacrificis, restriccions i contenció, quan donen màniga ampla XXXL als mono-cultiu turístics , als abusos dels turistontos que porten tota aquesta panda d'empresariutcos cobdiciosos, que només pensen en la seva butxaca i benefici privats, irresponsablement i destructivament. , pensant-se que s'aigua és seva i poden disposar la que vulguin, i ja s'apanyarà la població. IDÒ NO !!! Sempre els illencs, autòctons, ens mengen la merda d'aquests monstres abusons. PROU !!!

user Oceà | Hace un mes

Rafel, la gent, especialment els cobdiciosos que van d'empresariutxos per sa vida, se pensen que saben més que la mare Naturalesa. Nem al directes al desastre per l'estupidesa i avarícia humanes.

user Oceà | Hace un mes

ANDRESCO_22, això de tallar/restringir aigua que li diguin als hotels, rent-cars (renten milers i miles de cotxos a diari), ports esportius (iots, llanxes, velers,...) , etc...etc... que són els depredadors i malbaratadors de sa NOSTRA aigua. Als illencs que ens deixin viure, que per això és sa nostra terra I AIGUA . ÉS NOSTRA, i tenim PREFERÈNCIA absoluta.

user Mallorquí de Mallorca | Hace un mes

Abans d'opinar, informar-vos de la barbaritat de conducció i bombeig realitzada durant el govern de Matas. Costa més la corda que el bou.

user Rafel | Hace un mes

S'aigua dolça que arriba a la mar és necessari per l'ecosistema ja que equilibra sa salinitat, el que no és natural és tallar aquest curs natural d'aigua... així com no és normal tenir gespa sembrada a ca teva si és que no vius a Escòcia

user Toñitos | Hace un mes

Hace 40 años, tras una larga caminata por Balitx, podías dormir al raso en la fábrica de electricidad y luego beber y ducharte por la mañana de ese chorro estando con los pies dentro del mar. Qué tiempos!!!

user ANDRESCO_22 | Hace un mes

Y después nos dirán que no se pueden regar los jardines de tu casa, rellenar la piscina, cortes de agua por seguía. La gran estafa del agua!

user Oceà | Hace un mes

I què tal si se va qualque infraestructura, amb una petita xarxa de camionets d'aigua per a suministrar als illencs residents??... Ah, no, que això implica pensar i fer feina per a la població, i millor no fer ni brot, només moure el cul per el monocultiu turístic amb xanxullos, abusos i trinkaments, amb estrangers, fons d'inversió buitres, empresariutxos explotadors, i ciment i asfalt per tot, per a fotre tot millor i ràpid, i que se foti la població, flora i fauna.

user CHIVAS | Hace un mes

Y después le piden al ciudadano que no riegue sus plantas y lave su coche.

YO OTRA VEZ YO OTRA VEZ | Hace un mes

Que pena, al mar