user Lobezno | Hace 2 meses

1992Ves la gente que te vota negativo? Que esperamos con tanto bobo que ni lo más elemental como has descrito pueden entender. Mucha suerte.

user Selenita | Hace 2 meses

Muy injusto todo, primero tendrían que haber otorgado las plazas a los opositores y luego a los interinos. Piensen que un profesor que lleva por ejemplo diez años ejerciendo tras oposiciones se puede ver desplazado por un interino que nunca ha opositado,si es responsable de un departamento se verá desplazado por uno que llega sin haber pasado por oposición, cursos de capacitación etc. Todo un despropósito señores de educación los de antes y los de ahora con la complicidad de los sindicatos.

user Agua | Hace 2 meses

Jaumenrm1) I com així vostè no va renunciar al procés d'estabilització? "Vaig sortir estabilitzat" no és un verb en passiu com ho vol fer entendre. Un s'apunta al carro voluntariament per estabilitzar-se. 2) "Conselleria me va obligar a renunciar a les oposicions". No, senyor. Vostè no va voler arriscar i estudiar. 3) Vostè pot cercar feina del que trobi a sa privada. Això de dir a un opositor en aquest fil de conversa "a plorar a sa ploreria" es una falta de respecte per a qui ofereix servei públic. 4) I perdoni però NO tots sabíen al que "jugaven". I havia mancança d'informació públicada. 5) Això no és un joc. És un servei públic que pagam entre tots.

user 1992 | Hace 2 meses

JaumenrmQui ha fet tria primer han estat ses persones estabilitzades, de ses quals moltes quedaran a Mallorca. Sa meva parella havent aprovat unes oposicions, li ha tocat fora de Mallorca també. I totes ses persones estabilitzades li han passat davant a sa tria. Això de que tots es opositors sabien amb quines regles jugaven, t'ho has inventat. De fet, ni conselleria en tenia idea... I també s'ha de tenir en compte que persones estabilitzades amb anys de interins han tengut sa dignitat ni de presentar-se a unes oposicions. Lo lògic hagues estat, ja que te regalen una plaça per que sí, reunir uns requisists per poder accedir a n'es procés d'estabilització.

andreumora andreumora | Hace 2 meses

Seguid con las camisetitas verdes haciendo el rídiculo, que esto es lo que de verdad importa. Dad las gracias a la Izquierda balear de que el compañero de trabajo que teneis al lado, tiene una plaza fija sin opositar y vosotros os mandaran a ibiza o menorca.

user Jaumenrm | Hace 2 meses

1992Això no es vera. Primer varen sortir les persones estabilitzades. Jo vaig sortir estabilitzat i la Conselleria me va obligar a renunciar a les oposicions. Quan això va passar encara no sabíem si tindríem plaça a un lloc o a un altre. Però sabíem que ens podria tocar a qualsevol Illa, el mateix que TOTS ELS OPOSITORS SABIEN (molts d’ells també estaven apuntats al procés d’estabilització, però no varen tenir plaça). Després vaig tenir la mala sort que m’ha tocat Menorca (i som de Mallorca). Ara al procés de concurs de trasllats (que han de presentar-se tots els funcionaris de carrera de primer any, i tots amb les mateixes condicions tan estabilitzat com opositats) m’ha tornat a tocar Menorca, però com tots sabíem al que jugàvem, no me queda més remei que anar-hi o renunciar. Tots sabíem les regles del joc. A PLORAR A LA PLORERIA

user 1992 | Hace 2 meses

D.MorenoTu, sabs que costa un lloguer a Eivissa o Formentera? Veig ben lògic que aquests docents es queixin. Han aprovat unes oposicions, sa qual cosa no és gens fàcil. I llavors encara, persones estabilitzades amb una plaça regalada, els hi han passat davant per fer sa tria. Sense mencionar, que podem estar ben segurs que alguns d'aquests estabilitzats, no s'han presentat mai a cap oposició. Antes de xerrar i dir beneitures, informa't i llavors opina. Mem si a tu te feria gràcia que havent aprovat unes oposicions, te passin davant, i te toqui anar a Eivissa o Formentera a pagar un bon lloguer.

Nórdico Nórdico | Hace 2 meses

AguaLa convocatoria ponía islas baleares. No es ocultar información que podría tocarte en cualquier parte de la comunidad. Y las oposiciones se acaban cuando el proceso acaba: publicación de baremos definitivos y comisión de selección dando las plazas. Eso se hizo después de la definitiva de estabilizados. Insisto: todo el mundo sabía que estabilizados eligen antes por ser funcionarios de carrera.

user Agua | Hace 2 meses

NórdicoLas oposiciones se hicieron antes que la estabilización. La convocatoria (BOIB) de oposiciones no ponía exactamente la isla que se ofertaba. Eso sí es ocultación de información. Sí que hubo quejas. Incluso inspectores y funcionarios de carrera que se negaron a actuar de tribunal. Existen irregularidades desde el principio.

Jose Manuel Jose Manuel | Hace 2 meses

Pues que renuncien a la plaza y se vuelvan, así de simple. Nadie les obliga a irse, lo hacen porque han hecho una oposición a nivel autonómico y no les da para coger mallorca. Yo trabajo para la AGE, y si no me interesa la plaza en mallorca renuncio a la misma y me voy a galicia de fontanero