user Oceà | Hace un mes

mallorquinsub, comunisme?... d'això res . Lo que diu ell és pur sentit comú i lògica aplastant (ah, clar, que a tu lo "comú" o lo referent a "comunitat" et sona a comunisme, clar. I resulta que just lo contrari, el capitali$m€ desfermeta d'abusons cobdiciosos per a beneficis privats fotent a sa majoria, és lo que et va bé. IDÒ NO!) Sa demagògia baratutxa absurda, te la pots guardar allà on jo em sé.

user Oceà | Hace un mes

S.O.S. Mallorca, coi , si només fos a Montuïri. Jo ja sovint veig conduint o aparcats vàries matrícules alemanyes coincidents en el maitex lloc/carretera. Clar símptome de col·lapse, massificació i saturació. S'HA DE POSAR FRE I LÍMIT ja a tot aquest desgabell demerda. PROU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user mallorquinsub | Hace un mes

Som i SeremAixo que proposses es diu comunisme, i ja coneixes ses consecuencies. Tu no compraras cap vivenda de lujo que es sa que compren els esterangers. El problema es el estat que dels 3000 que paga per tu sa empresa tu rebs 1500, i llavonses te lleven el 21% de tot el que compres, llum per els niguls, combustible el 50%son impostos, inflaccio creada per els estats per financiar sa deute que tenen i pagas tu amb pujada de tot. Ets pobre i no te pots comprar un pis perque els estats te han fet pobre, pots pegar pataletas i queixarte pero no es resoldra, ja tenim mentalitat socialista, anira a pitjor com esta pasant i mes pobres sou cada any que pasa.

VIVIMOS DEL TURISMO S.O.S. Mallorca | Hace un mes

Tompero la frase "vivimos del turismo" queda súper guai para los políticos y los que los defienden

VIVIMOS DEL TURISMO S.O.S. Mallorca | Hace un mes

a Montuïri últimament s'estàn vegent moltes matricules alemanes... a Montuïri...

Pedro Pedro | Hace un mes

Yo vendo 2 propiedades el porque la inseguridad de alquiler okupas y todo lo que viene detrás

user Bird | Hace un mes

Están vendiendo la isla y nadie hace nada...pronto solo quedarán emigrantes, que se meten 20 a vivir y les da igual... Los mallorquines que hemos vivido siempre de alquiler ,estaremos en la calle...

Som i Serem Som i Serem | Hace un mes

Només hauríem de poder comprar els nascuts aquí i els que fa 10 anys que paguen tots els seus impostos aquí. Lo primer que hauríem de fer és triplicar l'IBI als no residents que no tenen llogada la vivenda a residents

user Oceà | Hace un mes

Per cert, que a mí algú m'expliqui per què nassos s'està venent ses illes Balears a estrangers i depredadors financers, que només cerquen el benefici privat i personal, cagant-se en els pobles i el planeta sencer, que per pura ètica-moral tenen prioritat absoluta davant d'ells.

user Oceà | Hace un mes

És que no es pot parlar de "tendències" només per un any escàs , que pot ser perfectament conjuntural, per no dir coincidència. És que ni amb dos. Si se mantingués durant 3-4 anys, potser sí.