Marta Arribas Caldentey Marta Arribas Caldentey | Hace 3 meses

Me parece de muy mal gusto que se publiquen este tipo de fotos, está tomado justo después del accidente y el fallecido aun permanecia dentro. Yo fui una de las personas que estaba alli y he de decir que fallecio en el acto, no se pudo hacer nada por el. Lo siento mucho

user 1992 | Hace 3 meses

OceàSa mania que té vosté sempre de donar sa seva opinió, com a única vetadera realitat. Si és tan bò deduint, una persona com vosté no sé que fa perdent es temps opinant i aprofita per ficar-se com a detectiu privat.

user Victor Octavio | Hace 3 meses

CongreA esta edad lo más probable es que haya sufrido un infarto o algo así.

user PACO | Hace 3 meses

Hay que ver como quedan los vehículos con un golpe a 50 km/h

user Congre | Hace 3 meses

OceàCom he posat al meu comentari anterior, no facis suposicions ni molt menys acusis a ningú sense saber que ha passat.

user Congre | Hace 3 meses

A tots els que parlau d'excés de velocitat, de temeritat, etc....agrairia que abans de parlar vos informàssiu, i si no sabeu, no doneu per certes certes suposicions. Conec al mort i a la seva família, han viscut a s'Illot tota la vida i coneixia bé aquesta carretera, era una persona que sempre conduia a una velocitat adequada, per davall el límit de velocitat. M'han comentat que potser hagués sofert algun tipus d'indiposició, ja que no hi ha marques de neumàtics al lloc de l'accident.

Caldereta Caldereta | Hace 3 meses

Venía de Cala Miranda o en es cruse era obligat girar a la dreta. Ha xocat contra el formigó q aguanta les senyals de stop i direcció obligatòria i de la bufetada s,ha girat el cotxe 90 graus cap a l,esquerra impactant frontalment amb la paret seca. Descansi en pau

user Oceà | Hace 3 meses

La mania de la gent de creure's que ses carreteres PÚBLIQUES (on circulem tots) són circuits de carreres d'ells, i que ses normes de trànsit són pels altres, no per ells.

user Oceà | Hace 3 meses

A velocidad responsable, molt probablement no hagués mort per sortir-se de la carretera només. Vist l'estat de com ha quedat el cotxe, ja podem deduïr que ha mort per excés de velocitat, arriscant-se a ell i als altres. Sa "lotería" ha tret que sigui ell.

user Titomenut | Hace 3 meses

El coche venia de Porto Cristo i a 30 por hora no iva, lo que yo veo en la imagen es que iva deprisa hacia Cala Morlanda, se habra despistado o a tenido un infarto o mal estar y a quedado inconsciente, sino no lo entiendo. A 30 no iva por como a quedado el coche, porque a rebotado en la casa y a chocado contra el muro de pared seca. Animos a la familia y de en paz descanse.