user Alemany | Hace más de 7 años

Rafel Nadal, amb persones com tu queda clar que la colonització castellana de Mallorca ha triomfat: Catalanoparlants nadius orgullosos de sentir-se part d'un estat en què l'exèrcit i les policies tenen prohibit el teu idioma; Ciutadans d'un territori amb un 15% d'espoli fiscal, que subvencionam cada any el superàvit dels territoris castellans... I voltros, contents de ser espanyols! Sempre sereu espanyols, però de segona o tercera. Els de de veres són els que us dominen: Tenen tots els drets, inclòs el de tenir uns mites nacionals en el seu idioma, a més del 15% dels vostres doblers. I voltros, contents i agraïts. Amb Espanya només podem ser submisos com voltros o lliures per poder tenir una vida digna.

user Xeloc | Hace más de 7 años

A Indignat, cuan venguin els teus els PODEMITAS viuras a la gloria, igual que a Venezuela o Grecia o Corea del Nort.

user Somjo | Hace más de 7 años

A Pro-Nadal. Tu eres imbécil. Y punto

user no representat | Hace más de 7 años

sabeu que podeu fer amb la bandereta??, a que si que ho sabeu?? ido això mateix...

user indignat | Hace más de 7 años

si la paraula representar indica actuar en nom d'una majoria, potser donaria més el perfil un tal manolo, hipotecat, aturat, sense prestacions major de 45 anys i sense possibilitat de trobar feina... no us identifiqueu amb aquest personatges, són de ciència ficció, però clar fan que oblideu les vostres miseries.

user Matilde | Hace más de 7 años

Mira Maria, no quiero entrar en polémica contigo,pienso que no vale la pena, con tu comentario se deduce el tipo de persona que eres, solamente aconsejarte que te relajes, el odio hace infelices a las personas.

user Jordi | Hace más de 7 años

Soy catalán y vivo en Mallorca, no creo en los políticos ni ideologías, creo en las personas..para mí Nadal es ejemplo, de esfuerzo, sacrificio y persistencia!! 3 cosas que cansan, pero tienen la recompensa de intentar ser mejor cada día. Eso es un ejemplo de vida, él lo ha conseguido!!, "si todos hiciéramos lo mismo..desde cualquier trabajo o afición, barrendero, médico, camarero, políticos, como creéis que nos sentiríamos?", alguien tendría ganas de criticar o sentiría envidia...pensemos!!!

user Pro-Nadal | Hace más de 7 años

Yo soy pro-Nadal, lastima que con el tiempo nuestro Rafa se vuelva tan feo y casi sin pelo, pero fue un fenómeno

user sina | Hace más de 7 años

siáu qui sóu, .......missatje als pocs que són d`aquí..i als que.. NO o SON i no s`aturen d`opinnar idioteses....Envant Rafel Nadal, per ser d,aquí, i opinar el que vulguis..te respetam ..i ets un orgull pels mallorquins.de veras.siguin del partit que siguin...respetáu si volèu ser respetats, .que l, enveja es insana..

user Maria | Hace más de 7 años

Aquí l' únic que no és una dona ets tu. I home ben poquet.