user Nerea | Hace más de 7 años

Este movimiento vecinal , se esta convirtiendo en un latigo contra los que pueden permitirse algun lujo como una lanchita o una caravana . Solo lo hacen por mera envidia , nada mas

user voilá | Hace más de 7 años

Portocolom, es l, enveja de tots els damés ports, es la perla de mallorca, i grácies a tots, o seguirá sent,per molts d, anys.no poséu mal,o no ni hi ha..que ha vingut més gent..enhorabòna comerciants,..a partir del 10 de setembre, tot tornará a ser nostre..(mosques, formigues , i plástics a la mar inclosos)....pero les butxaques plenes....hem de d`esperar el proper juny del 2017,i menjar..

user Antoni | Hace más de 7 años

Entre porcs que tiren escombros d'obra i uralita pels torrents, d'altres que embruten i no respeten el medi ambient, d'altres que fondejen i es carreguen la posidonia dels fons marins, construccions il·legals, etc.. Desde luego, Mallorca fa pena i aviat no quedarà res en peu si no posam remei. Quina ràbia me fa tot això i veure que una solució tan simple com posar per tot uns bons controladors i vigilants que multin i sancionin a tots els que incompleixin les lleis i normatives i ja està. Amb un parell d'anyets s'hauria acabat el problema! QUina porada tenen de fer mal a les persones amb aquest tema. Idò feim una cosa: si no controlen que sa compleixi la normativa, les llevam a totes i que no hi hagi ni lleis ni res. Per tenir-les i no serveixin de res......

user Maria | Hace más de 7 años

No es tracta de que no venguin barcos. Se tracta de que estigui delimitat a una zona amb boies on puguin amarrar i així no haver de veure com aquest enormes vaixells, tiren i tornen a tirar l' àncora damunt la posidònia fins que han trobat es punt on lis agrada. Això, als qui estimam la mar i la naturalesa ens escarrufa. Hi ha nacres, i les espenyen totes.

user Tissue | Hace más de 7 años

No hi ha més ports a Mallorca?Tot passa a Portocolom?Son un poc catastrofistes I exagerats?Aquest port abans de mudar-s'hi tanta gent "per moda",estava molt bè.Ara només saben donar la culpa als visitants del que ells foten?

user Exigente | Hace más de 7 años

Y por qué no prohibis directamente el turismo? Como es posible promocionar una industria de calidsd que ocupa miles de puedtos de trabajo si los barcos solo sirven para ir de A a B? Hay cientos de calas con restricciones no operativas para los barcos. Los clubs nauticos apenas ofrecen amarres de transito y no digamos los puertos públicos, donde amarrar es una verdadera proeza. Porto colon es una ensenada cerrada a lis cuatro cuadrantes es nornal que haya 30 barcos fondeados ( no cabe ni uno mas) y tambuen normal que fondeen en el arenal pues en el resto del puerto está simplemente prohibido

user Toni de sa bahía | Hace más de 7 años

@lletuga te aseguro que el que tiene barco no va a la playa de PortoColom. Vuelve a plantar lechugas sigue ensuciando playas y contaminando con tu coche y deja el mar para los marineros.

user O'puput | Hace más de 7 años

Passa d'hora posar-hi remei.Fa colló tanta barca,llauren tot el fons amb les àncores i umplen de brutor l'aigua amb els seus abocaments.Però també massa cotxes a l'ANEI de S"Algar i no diven res.Massa taules de restaurants per devers la zona del Moll i no diven res .Massa moltes coses,hi ha un bon pensament a fer o poc a poc el fotreu de tot.

user Lluc | Hace más de 7 años

Sa Mallorca den Bonet de san pere i den Sepúlveda es morta fa 30 anys.

user Albert | Hace más de 7 años

Vengo de cenar alli, en Es Retorn, y luego un paseo por la zona. Magnífico ambiente, sano, sin ruidos ni saturación. Nos quejemos de vicio. Nunca positivo !